Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има голяма вероятност Audi да фалира

Ръководството на марката не е сигурно за бъдещите перспективи на компанията

Миналата година членът на борда на директорите на Audi Хилдегард Вортман каза, че има 50 процента шанс германската марка да фалира в рамките на десетилетие. Сега топ мениджърът, който ръководи отдела за продажби на компанията, потвърди тези си думи и добави, че следващите години ще бъдат решаващи за автомобилния производител. За да избегнем най-лошия сценарий за Audi, е необходимо да започнем да трансформираме марката още днес.

През последните години цялата световна автомобилна индустрия преживява лоши времена. Причината за това е пандемията от коронавирус, недостигът на микроелектроника, поскъпването на енергоносителите и кризата, свързана с военното нахлуване на Русия на територията на Украйна. Според Вортман всички тези фактори са причинили сериозни щети на Audi. Броят на поръчките за автомобили от жители на Западна Европа е намалял с 15%. Според топ мениджъра марката трябва да започне трансформацията възможно най-бързо.

Едно от решенията, които могат да запазят Audi на повърхността, може да бъде пълен отказ от производство на автомобили с двигатели с вътрешно горене до 2033 година. В допълнение, компанията ще пусне цяла линия от нови електрически автомобили през следващите години. Производството на батерийни модификации на популярни модели също ще помогне за справяне с кризата. Компанията планира да започне продажбата на електрически Audi A3, A4, A5, както и на A6, A7, A8 и няколко нови кросоувъра след пет години.

Audi планира скоро да прекрати производството на легендарния модел TT. В началото на октомври стана известно, че германската марка ще отбележи 25-годишнината на емблематичния спортен автомобил със специална серия от сто коли, наречена Iconic Edition.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Има голяма вероятност Audi да фалира ᐉ Новини от Fakti.bg - Авто | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!