Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте бесния Кирил Петков (ВИДЕО) Повече от 2 минути експремиерът не мига и не

помръдва, докато Асен Василев води преговорите с "Възраждане"

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков влезе в ступор на преговорите в зала "Огледална" на Народното събрание с двама от депутатите на "Възраждане" за подкрепа на някои от предложенията на ПП и визията й за управление на страната. В продължение на повече от 2 минути Петков бе застинал на мястото си и нито гледаше събеседниците си от националистическата формация, нито мигаше след ожесточената кавга, разразила се минути по-рано на горния етаж с гербера Жечо Станков по повод договореното отложено затваряне на комплекса "Марица" с Брюксел, което самите представители на ПП днес започнаха да отричат. 

Двамата едва не стигнаха до бой, докато Петков обясняваше какво се е случило на съвместната среща между Селин Гауер - представителката на ЕК по Плана за възстановяване и устойчивост, и депутатите от общо 10 парламентарни комисии за параметрите на родния разчет за над 12 милиарда евро, които трябва да дойдат в София в идните години. 

Затова се наложи другият председател на ПП - Асен Василев, да подеме диалога с възрожденците. А Петков само напомни, че трябва да се прави ясно разграничение между политическата част при раздаването на мандатите за бъдещо управление от президента Румен Радев, и решаването на проблемите за хората. От своя страна, депутатите на Костадин Костадинов заявиха готовност да разгледат всички предложения на ПП в групата, както и да гласуват "за" онези от тях, които кореспондират с вижданията на русофилската формация. 

Срещата продължи 7 минути. 

Източник/ци: Вижте бесния Кирил Петков (ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!