Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шкумбата: Да ставаме президентска република, че камък връз камък няма да остане в тая държава!

Шкумбата вече е убеден, че няма друг изход!

Димитър Туджаров – Шкумбата зове за референдум и превръщането на България в президентска република. Според най-известния комик у нас, който обаче в момента е повече от сериозен, друг изход няма и Румен Радев трябва да поеме еднолично управлението на страната.

Шкумбата вижда решението в управлението на Румен Радев

„Ако не сте забелязали, това се случва отчасти вече от много време. Та ние нямаме нормално редовно правителство от две години и отгоре. Лашкаме се от избори в избори, после пак избори и така до безкрай. А докато онези отгоре си гледат интереса – техният и този на ЕС, нещата в милата ни родина стават кошмарни.

Колко пъти се вдигнаха цените, колко пъти скочиха горивата, колко пъти щяха да се правят реформи и в съдебната, и в здравната, и в образователната система. Нищо не е направено. Идват на власт след избори и първата им задача е Украйна. Добре бе, аланкоолу, а българите какво – кучета ни яли, така ли?! Явно така излиза.

Румен Радев поне показа, че има нещо в главата и я използва в управленито си. Само при него чуваме думите „народ“, „бедни хора“, „недоимък“, „помощ за социално слабите“ и „защита на родните интереси“. Останалите все едно не живеят на тази планета“, бесен е Шкумбата.

И е категоричен, че ако нещата продължат по същия безумен начин – с нови избори и ново нищо, камък върху камък няма да остане на тази територия. „Защото това отдавна не е държава, това е просто територия. Милите политици я превърнаха в такава с общи усилия“, омерзен е Шкумбата.

Нямаш пари да лекуваш болестта си, но ще ти кажа метод, който не струва и стотинка, стига да си искрен

Парализирана жена се изправя след като прочита “Джуан Фалун” за една нощ

Източник/ци: Шкумбата: Да ставаме президентска република, че камък връз камък няма да остане в тая държава! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!