Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ликувайте? Корупцията е УНИЩОЖЕНА! Карат Иванчева с белезници в Сливенския, кой ще гледа бебето й? (ШОК ВИДЕО)


СДЕЛКА: Бойко клекна, иначе САЩ казват кой е партийният вожд, замесен в пране на пари

"Готова съм да поема грижите за детото на Десислава Иванчева", заяви адвокатката на бившата кметица на "Младост" Албена Белянова. Тази сутрин Иванчева бе взета от униформени за затвора в Сливен. Тя е осъдена на 7 години затвор. Неясна остава съдбата на едногодишното й дете Валентин - Александър.

Предполага се, че то ще отиде при приемно семейство. Ако Деси посочи кой да се грижи за бебето й, може да отиде при него. Албена Белянова помогна преди време на Иванчева като и даде назаем 10 000 лева за парична гаранция.

"ПРИЯТЕЛИ, ОСЪДЕНА НА СЪМ НА 7 ГОДИНИ. СЛЕД 30 МИН. ЗАМИНАВАМ ЗА ЗАТВОРА В СЛИВЕН!" Това написа тази сутрин във фейсбук бившият кмет на район ”Младост” Десислава Иванчева. Тази сурин към 7,30 ч. трима полицаи са позвънили на вратата на дома й и без да се церемонят я предупредила, че има половин час да си стегне багажа, за да я откарат към Сливенския затвор.

Албена Белянова предлага да се грижи за отрочето на Иванчева

На въпрос дали има произнесена присъда, полицаите отвърнали, че " не я интересува", просто трябва да изпълнява. Същото се е случило и с осъдената на 5 години нейна колежка Биляна Петрова.

Жената е изпаднала в паника.

Иванчева и Петрова първо ще бъдат заведени в съдебната палата, където да им се прочетат присъдите на ВКС. Деси и Биляна вероятно оттам директно ще бъдат закарани в Сливен.

Ето видео от отвеждането на Иванчева:

Служебният министър на енергетиката разкри всичките далавери на ПП, Бойко Борисов му иска оставката задето ги издава... Вече бил Простил на Кирил и Асен за ареста

СДЕЛКА: Бойко клекна, иначе САЩ казват кой е партийният вожд, замесен в пране на пари

Източник/ци: Карат Иванчева с белезници в Сливенския, кой ще гледа бебето й? (ШОК ВИДЕО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!