Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валентин Вацев: Очаквам да затихне русофобския патос на българските медии

Снимка: Ани Петрова, БНР

"Очаквам да затихне русофобския патос на българските медии. Ръководителите на тази русофобска истерика ще бъдат леко разтревожени от смяната на властта във Вашингтон. Те живеят със съзнанието, че са хора на Байдън. Ако Байдън се промени с Доналд Тръмп, те ще трябва да се преобуят в движение. Коалицията "Козяк", която контролира парламента, ще отслабне и ще отслаби натиска си за съставяне на правителство", коментира пред БНР Валентин Вацев.

"Изборите в САЩ изразяват дълбинната разделеност на американското общество. Прекият сюжет е - дълбоката държава, която стои зад Джо Байдън, тя разполага с неограничен ресурс и ще бъда изненадан, ако изпуснат шанса да победят. Моментът за дълбоката държава на САЩ е исторически". Това каза пред БНР анализаторът Валентин Вацев. 

Той допълни, че според републиканците разходите за войната в Украйна са необосновано раздути: "Можем да знаем, че спечелили или не, те ще съкратят финансирането за Украйна. Ако републиканците спечелят, вниманието им ще бъде насочено към вътрешноамериканските проблеми. Средният американец отива с надежда някой във Вашингтон да започне да отделя внимание на неговите екзистенциални проблеми". 

В предаването "12+3" Вацев коментира и актуалната политическа обстановка у нас: 

"Очаквам да затихне русофобския патос на българските медии. Ръководителите на тази русофобска истерика ще бъдат леко разтревожени от смяната на властта във Вашингтон. Те живеят със съзнанието, че са хора на Байдън. Ако Байдън се промени с Доналд Тръмп, те ще трябва да се преобуят в движение. Коалицията "Козяк", която контролира парламента, ще отслабне и ще отслаби натиска си за съставяне на правителство". 

Интервюто с Валентин Вацев можете да чуете в звуковия файл

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Валентин Вацев: Очаквам да затихне русофобския патос на българските медии | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!