Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин пред журналист за България: Няма да воювам срещу страната, в която лежат костите на дедите ни!

Ако Путин бъде свален тези задръжки ще отпаднат...

Владимир Путин отговори на въпрос за България!

Владимир Путин получи въпрос от журналист, касаещ България и ходовете, които руският президент ще предприеме срещу нас, след като родното НС реши да даде оръжията ни на Украйна. Путин бе запитан дали са верни твърденията, че Русия ще поведе война и срещу България, както се спекулираше в публикации от САЩ.

Владимир Путин каза твърдата си дума за България!

„Това са безумни твърдения, само това мога да кажа като коментар. Русия никога няма да вдигне ръка срещу страната, в която лежат костите на нашите деди, където сме се сражавали като братя и рамо до рамо с българите. Аз уважавам България и уважавам държави, чиито земи са техни, извоювани в честни битки и пазени с хилядолетия.

Русия няма и никога не може да има претенции към България, защото това не е наша земя и никога не е била. За разлика от Украйна, чиято земя е наша, много хора се чувстват руснаци и искат да бъдат част от Руската федерация. В Украйна ние се борим за това и за изчистването на тези чудовищни неонацистки зверства и терор, които от години мъчат и убиват руските граждани там“, заяви Владимир Путин.

Лидерът на Русия каза и две думи за решението на българските политици да предоставят военна помощ на Володимир Зеленски. И тези думи бяха – срам и угаждане на чужди интереси.

„Всички са наясно, че народът на България не иска това, а решението е взето еднолично само от няколко човека в парламента. Тези хора трябва моментално да се оттеглят, за да не напрявят още и по-тежки поразии“, казва Владимир Путин.

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Путин пред журналист за България: Няма да воювам срещу страната, в която лежат костите на дедите ни! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!