Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жената на Христо Иванов си купила апартамент в Белгия от 75 кв. м. и гараж за 2737 лв. – "от полето на действие на закона са изключени всички търговски сделки"?

Костадинов отговори на критиките, че е чуждестранен агент, щом получава пари от САЩ – от полето на действие на закона са изключени всички търговски сделки

Съпругата на съпредседателя на „Демократична България” Христо Иванов е придобила апартамент в Белгия от 75 кв. м и гараж  за скромната сума от 2737 лв. Това става ясно от пост във Фейсбук на Лилия Божкова, пише tribune.bg.

Жилището от 75 квадрата струва 2444 лева, а гаражът, 16 кв. м, 293 лева.

Ето и целия пост:

Йорданка Иванова е съвместен докторант в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” (България) и Vrije University Brussels (VUB).

Темата на нейната докторска дисертация е относно GDPR и неговото взаимодействие с големите данни и изкуствения интелект, като разглежда по-специално предизвикателствата, поставени от тези нови технологии за основните права и свободи на субектите на данни и (не)съвместимостта на тяхното използване с основни принципи за обработка на данни (напр. справедливост, свеждане до минимум, ограничаване на целта, отчетност и др.).

Сигурно се чудите защо ви занимавам с тази жена.

Занимавам ви, защото с Декларация с вх.N Ф530/ 11.06.2021 съпруга й е заявил, че Йорданка е придобила апартамент от 75 кв.м и гараж 16 кв.м в БЕЛГИЯ.

Стойността на сделката е 2737,

ДВЕ ХИЛЯДИ СЕДЕМСТОТИН ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ, 2737 ЛЕВА!

Знаете ли #КОЙ е съпруга й??

Не бързайте да търсите в гугъл, аз ще ви кажа.

Името му е...

Той е....

Неговото име е Христо Л. Иванов.

Да, бе същия, дето си бърка в носа. Лидера на ДеБилите.

Не мога да се сетя дали покупката е след славното му плаване до Росенец, но Се тая.

Част от информацията съм взела от Маша Кременска.

Източник/ци: Жената на Христо Иванов си купила апартамент в Белгия от 75 кв. м. и гараж за 2737 лв.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!