Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Янев се оплака от "безумен хейт": Заболя ме, откъде тази злост?


"Отговорът за мен е ясен: КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!"

Лидерът на партия "Български възход" Стефан Янев се оплака във Фейсбук, че е бил нападнат от тролове. Той тълкува реакциите спрямо него с поръчка от негови опоненти. И се зарече всеки ден да качва по един цитат на Кенеди, като започва с първия:  "Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!"

"Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?", попита Янев.

"Вчера след поста ми във връзка с мъжка Задушница по мой адрес се изсипа безумен ХЕЙТ. Откъде тази омраза? Откъде тази злост?

Тролски мрежи, регистрирани през юни-юли 2018 г. (за хората от "Мрежата" са ясни собственици и поръчителите), изляха тонове отрова през информационната система. ЗАЩО?

Отговорът за мен е ясен: КОЙТО ПЛАЩА, ПОРЪЧВА МУЗИКАТА!

Ясно е, че имам опоненти, които са ме "поръчали" - това е част от играта. Когато съм приел да стана публична личност, съм поел и риска да участвам в подобни "игри", за които трябва да плащам с цената на личния си комфорт. Заболя ме, когато иначе реални хора с реални профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната пропаганда. Зададох си въпроса: Как така маргинали и психопати определят дневния ред на обществото? Защо го допускаме?", пита Янев.

"Отговорът, който намерих за себе си, е, че се загубихме в обема на постъпваща информация и станахме подвластни на принципа "Пише го, значи е вярно!", допуснахме да станем част от безумието интернет тълпа.

Как да излезем от ситуацията? Какво е решението? Отговорът, който ми изплува, е цитат от Дж.Ф.Кенеди: "Никога не питай какво държавата е направила за теб, а какво ти си направил за държавата!", разсъждава още лидерът на БВ.

"На 22.11.1963 г. в Далас скоропостижно почина най-младият и реформаторски президент на САЩ. От днес, до 22.11.2022 г., ще качвам по един негов цитат и ще го трансформирам към мислещата и искаща истината част от мрежата.

"Никога не питай какво ми казва постът отсреща, а какво личността зад него е направила за обществото!", завършва коментарът на огорчения Янев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Източник/ци: Стефан Янев се оплака от "безумен хейт": Заболя ме, откъде тази злост? | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!