Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселин Дремджиев: Пред очите ни се прави голямо отстъпление от демократичния процес

Всичко е ясно. Всички професионалисти казват, че е ясно, че машинния вот прекъсна всички порочни практики, недействителните бюлетини. Пред очите ни се случи голямо отстъпление от демократичния процес. Следва връщане на всички онези лоши практики, които смятахме, че са останали в миналото.
Това заяви пред ФрогНюз журналистът Веселин Дремджиев. 

Повод за коментара му е решението на първо четене за промени в Изборния кодекс, с които се връща хартиената бюлетина. В подкрепа гласуваха ГЕРБ, ДПС и БСП. 

"Всякакви аргументи могат да бъдат изтъквани за това защо трябва да се върнат бюлетините - че никъде в Европа няма машини, например. Но никъде бюлетините не са включени в системите за купен и корпоративен вот, защото там никой не може да си представи, че шеф на фирма, ще направи нещо подобно", посочи още Дремджиев.

Според него съществува вариант именно тези три формации да имат интерес към отиване на бързи избори при тези условия. Според него обаче, за да се случи това, трябва да има и други елементи - например гласуването на законите по Плана за възстановяване и развитие, които ще осигурят парите. 

Джесика Вълчева

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Веселин Дремджиев пред Фрог: Пред очите ни се прави голямо отстъпление от демократичния процес

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!