Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ченгето на ГЕРБ Ботьо Ботев купил апартамент от Митьо Очите за 20 000 лв.?: Narod.bg подава сигнал до Иван Гешев


Ботьо Ботев от години заема благ пост в Столична община по заповед на Бойко Борисов

Narod.bg подава сигнал до главния прокурор Иван Гешев да бъде извършена проверка на ченгето от ГЕРБ и бивш началник на отдел „Тежки престъпления срещу личността“, по-известен като отдел „Убийства“ – о.р. полковник Ботьо Ботев.

Според източник на Narod.bg от Столична община, където екс полицаят години наред топли стола в отдел „Вътрешен контрол”, назначен лично от Борисов, е купил за смешните 20 000 лева апартамент в Равда.

Още по-скандалното е, че Ботев, който в края на 2002 г. бе пенсиониран като шеф на сектор „Тежки престъпления срещу личността“ в ДНСП и стана личен съветник на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов, сключил имотната сделка с емблематично име от подземния свят – Димитър Желязков – Митьо Очите, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Наложително е обвинител №1 да се самосезира и разпореди незабавна проверка, за да се установи как топ полицаят от ГЕРБ Ботьо Ботев се е уредил с ненормално изгодната сделка за апартамент на морето на цената на половин гараж, както и дали продавачът пряко или косвено е свързан с гангстерския бос Митьо Очите.

Време е главният прокурор Иван Гешев да покаже на цялото общество, че се е еманципирал от ГЕРБ и наистина изстреля първия залп срещу корупцията, като се покаже като борец №1 срещу престъпността, за което от няколко седмици много активно тръби по медиите.

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 1)

Древни мъдрости: Правилният начин за боравене с пари (част 2)

Източник/ци: Narod.bg подава сигнал до Иван Гешев: Ченгето на ГЕРБ Ботьо Ботев купил апартамент от Митьо Очите за 20 000 лв.? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!