Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Биячът от Русе: Разкайвам се за простотията, която направих, готов съм публично да се извиня на всички (ВИДЕО)

Биячът се казва Джан Махмуд и е "спортист" и май малко сатанист, ако се съди по тази негова снимка?

No photo description available.

Джан Махмуд е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. С негово участие бяха разпространени кадри на побой в социалните мрежи.  Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва сега. На него се вижда как  Джан Махмуд бие и унижава непълнолетния младеж Иво Бонев. На кадрите, заснети от трети човек, се вижда как нападателят бие момчето, което в този момент не проявява агресия към него. 

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

След като клипът набра популярност в интернет и над 100 души излязоха на протест в подкрепа на битото момче, самият Джан публикува извинение, коено не изглежда съставено от него.

„Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев), на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

Мрежата веднага скочи срещу Джан и стотици негативни коментари със закани и клетви заваляха под публикацията му. 

Източник/ци: Биячът от Русе: Разкайвам се за простотията, която направих, готов съм публично да се извиня на всички (ВИДЕО) - Труд

Жив да не си, помияр! Мрежата попиля бияча от Русе, който сега цвирика за прошка ( СНИМКИ )

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!