Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Милионерът Хампарцумян зарязал баща си в мизерия

Таткото на банкера се срамувал от него, твърди Гергана Пирозова

Банкерът Левон Хампарцумян, който преди седмица скандализира със становището си, че не е работа на "полуграмотното простолюдие" да се изказва "за" или "против" въвеждането на еврото у нас, е бил в доста сложни отношения с баща си. Това разкрива в своя публикация във Фейсбук бившия театрален критик и съветник на президента Румен Радев по въпросите на културата Гергана Пирозова. Тя дори твърди, че Хампарцумян бил зарязал болния си баща "да живее в мизерия в една стаичка". 

"Сега ще разкажа нещо лично - този милионер, а кой знае дали вече и милиардер, беше зарязал баща си да живее в мизерия в една стаичка. Ще кажете - не знаем дали не са били в тежки отношения. Мне - просто забрави за близките си, докато забогатяваше.

Откъде знам - ами, майка ми, Бог да я прости, беше близка с баща му, който умираше от срам от сина си. Надявам се омазнения банкер да прочете това, да прочете, че много хора знаем и помним, че баща му се срамуваше от него. Пу, и човешки отломъци. А после се чудим как се е стигало до Народен съд, при това не само у нас и не само през 20 век", гласи част от публикацията на Пирозова във Фейсбук. Тя е поместена в социалната мрежа на 29 октомври и досега се радва на 897 реакции.

Гергана Пирозова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Източник/ци: Милионерът Хампарцумян зарязал баща си в мизерия - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!