Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандално: Всеки работещ в България ще трябва да дава по 6000 лв. годишно на Промяната до 2025 г.

Българският политик и дипломат Александър Йорданов е коментирал във Facebook политическата, икономическа, и финансова криза, която предстои в страната ни заради действията на "промяната".

Поместваме написаното от Александър Йорданов без редакторска намеса:

Какво ни донесе т.нар. промяна? Да оставим за момент високата инфлация, високите цени на горивата и електроенергията, високите цени на хранителните стоки и т.н. Да видим последният й подарък. Всяка година през следващите три години държавата ще трябва да тегли заем по 16 милиарда лева годиш милиарда. Или за трите години - 48 милиарда.

- Това означава, че всеки български гражданин ще задлъжнее към "промяната" с 3 000 лева годишно, ако приемем, че сме около 6 милиона. Но тъй като децата и пенсионерите не работят и не печелят, то остава дългът да го плащат работещите българи.

- Да приемем, че те са половината или 3 000 000. И сметката става двойна. Всеки български гражданин, който работи, ще трябва да се бръкне с около 6000 лева годишно и да ги подари на "промяната". Месечно това прави 500 лева за "Бог да прости, промяната!". Или общо за три години - 18 000 лева.

- Семейство с двама работещи ще трябва да осигури на "промяната" 12 000 лева годишно или за три години -36 000 лева. Месечните и годишните данъци, които трябва да се плащат са башка. Тях не ги броя. Но и те растат.

- Разбира се, плащането на тези пари ще се просрочи във времето, така че да ги плащат и тези, които сега още носят ученическите ранички на гърба си. Но...ще ги плащат.

- И със сигурност ще попитат своите, тогава вече стари родители, дали са имали акъл в главите, когато са подкрепили "промяната". Ще плащат, няма къде да ходят, заради празноглавието на група предимно софийски шашкъни и техните спонсори олигарси, които измислиха номера с "промяната".

- За да дойдат на власт, да лапат европейски парички, за министри и депутати да се курдисат, туй цък, онуй цък да гепят. И да си гудаят набързо парици в джоба. Което и направиха вече.

- Категоричен съм, че ония граждани и селяни, които се хванаха на тяхната въдица, голямо зло на народа ни сториха. Затова и кризата не само продължава, но и се задълбочава. Тя е и политическа, и икономическа, и финансова. И краят й не се вижда.

- Защото другото име на кризата е "промяна". А иначе, новината от днес е, че депутат от "промяната" си е купил цяла хотелска верига. Обърнете внимание - не един хотел, а цяла хотелска верига. Така се действа в условията на "промяна".

Източник/ци: Скандално: Всеки работещ в България ще трябва да дава по 6000 лв. годишно на Промяната до 2025 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!