Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любо Кольовски: Главатаря на шайката ГЕРБопитеци пак е човъркал в контакта, усетил е 220 волта и отново бълнува наяве за някакво правителство

Любо Кольовски

Главатаря на шайката ГЕРБопитеци пак е човъркал в контакта, усетил е 220 волта и отново бълнува наяве за някакво правителство, което ще се образува от контактьори-сватовници и други подобни мистериозни панаирджийски дуети, подобни на Росен и Соломон, които вече потънаха в забвение.

„Единственият начин да има правителство е да има контактни групи. И това трябва да стане преди да бъде връчен първият мандат. Трябва да сме се разбрали, защото иначе отиваме на избори отново. Ако не се разберем преди връчването на мандата, няма как да стане и с втория, и с третия.“, каза пред журналисти бившият Бойко по време на турнето си в Родопите.

Хората са го казали: Не го щат в селото, а той пита къде е къщата на попа. Един Бог знае, а може и да не знае, кога Бойко ще се осъзнае и ще проумее къде се намира. То е хубаво джумбуш да правиш, ама неговото е прекалено. И отдавна омръзна на ОБИКНОВЕНИТЕ хора.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!