Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шкумбата се появи и заяви: Влизам в политиката ....

„Не успее ли да се състави правителство, ще се явим ние на изборите с партията ми „Българи, доволни от живота“.

Много сме и сме единни. Не ни видяхте на небосклона за гласуване за 48-ия парламент, но ние сме по-стари от всички партии – проверете само откога е БДЖ. Майтапът настрана, ще издухаме всички на следващи- те избори.“ Това сподели навръх Димитровден комикът Димитър Туджаров-Шкумбата, създател на организацията.

Според него все още членовете на партията са малцинство, тъй като очуканите от живота българи не могат да кажат от какво са доволни.

„Но съм намислил да направим коалиция с майката партия ББГ – „България без граждани, и БББ – „България без българи“. Всяка от тези партии си има програма. ББГ например се бори да докопа фонда на фондовете, а БББ е за чужденци. Ама вие се смеете, но ще видите как можем да спечелим изборите, ако и подобни партии се създадат“, смята Шкумбата.

Той е измислил и вариант да не се ходи на избори през три месеца, като се договорил с ЦИК:

„Като пускаш тото, има едно квадратче долу за няколко тиража – да не ходиш всеки път до пункта. Ние ще пускаме такива бюлетини. Така пускаш веднъж и то важи и за изборите след три месеца“, смее се актьорът.

Вчерашния Димитровден Шкумбата изкарал в компанията на  внучето си – също Димитър. „Големият ми син Александър ме зарадва с първо внуче. Много е хубаво да си дядо“, споделя Шкумбата.

От години най-добрият разказвач на вицове не близва алкохол. В този щастлив за него и семейството му  пак няма да полее повода, писа „България Днес“.

„Знаете, Ванга ми е казала да не близвам алкохол и аз спазвам завета й“. В момента Туджаров пише книга за петричката пророчица.

Източник/ци: Шкумбата се появи и заяви: Влизам в политиката ....

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!