Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадинов се оплака от сметката си в магазина: Платих 26 лева

Булфото

Лидерът на Възраждане разказа във Фейсбук история, в която като обикновен гражданин е отишъл до магазина, за да си напазарува нещо за хапване и е платил сумата от 26 лева.

Ето какво пише той

"Телевизора се опитва да ме убеди, че инфлацията е 19%. Вчера вечерта минах през магазина, купих хляб, две лютеници, един компот и буркан с кисели краставички. Като ми казаха, че всичко това струва 26 лв реших, че е станало грешка. Оказа се обаче, че грешка няма.

Въпросът, който сега си задавам, е следният. Как е възможно на фона на всичко това да има хора, които да гласуват за тези партии, които причиниха това брутално поскъпване?"

Костадинов не уточнява в кой магазин е ходил да пазарува, но би трябвало да е български вероятно квартален, защото Костадинов се зарече да изгони "чуждите колониални вериги".

Преди време Костадинов и хората му влязоха в сблъсък с охраната и полицията на "Лидъл" във Варна, заради отказ да спазват противоепедимичните мерки.

Тогава той обяви:

"Ще се погрижим всички видове чужди колониални вериги като "Лидъл", ограбващи и унижаващи българските граждани, да напуснат българския пазар. България не е държава от третия свят - щом не ни уважават и не спазват законите на страната, нямат място тук!"

Все пак партията на Костадинов "Възраждане" се радва на добри финанси, благодарение на субсидиите за всеки глас.

2,039 милиона лева е годишната субсидия на партията след последните изборни резултати.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Костадин Костадинов разплака България със сметката си в магазина: Платих 26 лева за

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!