Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg пита: Борислав Гуцанов – незаконен син на Александър Лилов?

Във Варна и червените редици на социалистите от десетилетия броди слух, че скандалната „медуза“ Борислав Гуцанов е незаконен син на Александър Лилов, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Според информацията това била причината за шеметната кариера и пълна недосегаемост на няколко пъти арестуваният депутат от БСП. Дали това е само слух или крушката си има и опашка е друг въпрос, макар че мнозина все по-често забелязват физическа прилика между двамата.

Грозната интрига е плод на самия Гуцанов. В стремежа си да сбъдне мечтата си „председател на БСП“, той е направил и други недостойни действия, като например да се отрече от достойния си баща – подводничаря Гуцан Гуцанов, е просто връх на цинизма, твърдят дългогодишни съратници на Борето.

Бащата на Борислав – Гуцан, се запознава с майка му при едно обучение в Севастопол. Тя е дъщеря на местен генерал, а той – военен подводничар. После довежда красавицата във Варна и тя започва работа в почивната база на ЦК на БКП.

Александър Лилов е член на БКП и в периода 1977 – 1983 г. е неформален първи заместник на Тодор Живков – сиреч – втори човек в йерархията на тоталитарния режим. Лилов е и учен, известен с прозвището „стратегът“.

Дали Борислав Гуцанов е искал да прилича на него – сенчестия кукловод или е знаел нещо повече от майка си, не е ясно, но той прави серия от стъпки, за да се легендира като наследник на Лилов.

В различни периоди от живота си той твърди, че е пръв по успех в школата, която Лилов имал. После, че бил посочен от него за новия стратег на наследницата на БКП – БСП.

Твърди се, че личната намеса на Нешка Робева Борислав да бъде освободен от ареста за източването на 9 000 000 лв. от „Елитбанк“ и ощетяването на вложителите.

Паметливи са категорични, че потулването на делото, 10-дневното мълчание при ареста на Борислав Гуцанов и шефа на банката Пламен Георгиев и липсата на присъди, е изцяло с протекцията на Александър Лилов.

Мнозина съзират подозрителна прилика между Гуцанов и Лилов – особено в контура на огромните носове, устните, веждите и брадичката с оформено топче на нея.

Със сигурност се знае, че от завършилите т.нар. школа на Лилов не Гуцанов, а Валери Жаблянов е бил с най-високи резултата.

Твърденията, че на смъртния одър Лилов посочил „медузата“ за свой наследник в БСП също са силно преувеличени.

Присъствали свидетелстват, че Лилов е имал най-големи надежди за Янаки Стоилов – човек със знания и аналитичен ум на светлини години от самопровъзгласилия се за продължител на Лиловото дело.

Публично известно е и, че бащата на Борислав Гуцанов – Гуцан, се отрече от него заради криминалното му битие.

Чий биологичен син е „медузата“ няма особено значение, защото през годините той умело се възползва от всички, включително и от Гуцан, и от Александър Лилов.

Първият му осигурява прием в елитната Математическа гимназия във Варна. Борислав я завършва, но не успява да издържи изпитите за морското училище.

По това време Гуцан е шеф на българските подводничари и специално заради сина му се откриват 2 бройки за политически офицери във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“, където той заема едната без изпит и класиране.

При първия си арест Александър Лилов спасява „нашето момче“, което без намесата му щеше да си е излежало първата присъда и отдавна да няма нищо общо с политиката, използвайки я за собствения си бизнес просперитет.

Как БСП депутатът с криминално досие се използва от приятелите си и какво ще последва, четете скоро само в Narod.bg

Източник/ци: Narod.bg пита: Борислав Гуцанов - незаконен син на Александър Лилов? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!