Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави: Изходът е само един - референдум за президентска република

Снимка Булфото

Слави Трифонов направи първи коментар за избора на председател на Народното събрание.

Като гледам какво се случва в българския парламент, някак си от само себе си реших да поема вината за всичко това. Ами, да, вече така съм свикнал да съм виновен, че някак си отвътре ме напъва чувството да изкрещя: “Аз съм виновен! Заради мен парламентът буксува. Заради мен няма председател на парламента. Защото разбирам от шоу и всичко, което гледате последните три дни по телевизията е създадено от мен, продуцирано от мен и написано от моите сценаристи. И заради мен председател на парламента е Краси Радков…. извинете – Вежди Рашидов”. Това написа във "Фейсбук" лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. 

"Обаче се оказа, че греша. Шокиран съм, но този път не съм аз. Троянският кон се оказа кобила. С червен косъм. И жълтите павета освен, че са криви, вече са и самотни", добавя той. 

Парламентът най-накрая има председател!

Трифонов смята, че изходът е само един – референдум за президентска република. "Вие сте суверенът и вие трябва да решите. Това зле скалъпено шоу ли искате да гледате непрекъснато или работещ, отговорен и кадърен политически елит?", пита той. 

novini.bg

Източник/ци: Petel.bg - новини - Слави: Изходът е само един - референдум за президентска република

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!