Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шаманите от ЕС далеч задминаха Сталин, Хрушчов и Чаушеску с комунистическите си мерки

Йордан Халачев

Шаманката от ЕК с метлата ни докара до положение да правим молебен за „мека“ зима.

Шаманите от ЕС далеч задминаха Сталин, Хрушчов и Чаушеску с комунистическите си мерки:

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Ограничиха потреблението на горива, слагат таван на цените,наказват ефективните производители на енергия, конфискуват „свръхпечалбите,убиват стимула за инвестиции в енергия,национализират енергийни фирми, налагат ценови контрол, конфискуват частни печалби,и за капак не купуват от където е евтино,а откъдето е скъпо.

Климатичният екстремизъм е на уважение.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Всички мерки на Урсула и ускореният енергиен преход, спадът на инвестициите в проучване и производство доведоха до жестоката енергийната криза.

Всички шамански мерки са чиста проба икономически комунизъм в действие,който завърши катастрофално за СИВ.

Какво ги навежда на идеята,че ще завърши добре за ЕС,нямам идея.

American Thinker: Санкциите помогнаха на Русия да увеличи енергийния натиск върху Европа. В случая с енергетиката те засилиха позицията на Русия, като дадоха на Кремъл лост за влияние в очакване на зимата в Европа.

Русия счупи исторически рекорд по реколта от зърно. „Към днешна дата са събрани 147,5 милиона тона, докато прибирането на реколтата все още продължава“, се казва в съобщението.

„Очакваме да достигнем максималните 150 милиона. Преди това рекордна реколта в Русия беше събрана през 2017 г. - 135,5 милиона тона зърно, включително 86 милиона тона пшеница. Тази година реколтата от пшеница трябва да достигне 100 милиона тона.

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Business Insider: Най-високата инфлация в Европа е отчетена в Естония, Литва и Латвия.

В четири страни от ЕС инфлацията е надхвърлила 20% на годишна база.Ясна е ситуацията- най-истеричните русофоби чупят рекорди!

Най-висок е процентът в Естония (24,1%), Литва (22,5%) и Латвия (22%).

Инфлация в България по официални данни на НСИ достигна 18.7%,а истинската е поне 25%.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!