Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боен самолет се разби в жилищна сграда, детонирали са и снаряди, и... Шок! Сградата НЕ ПАДНА!


Въпреки детонациите Сградата НЕ Е ПАДНАЛА. Руско строителство?
Изтребител Су-34 се разби в жилищна сграда в Русия - Обективно

Четирима души са загинали, а 25 са ранени при падането на военен самолет върху жилищна сграда в руския град Ейск, съобщи регионалното управление към министерството на извънредните ситуации, цитирано от ТАСС и БТА. 

Шестима са в неизвестност, като местните власти съобщиха, че състоянието на 8 от ранените е тежко.

От жилищната сграда са били евакуирани около 250 души, съобщиха спешните служби.

На кадри, публикувани в социалните медии, се вижда как огромно огнено кълбо избухва от многоетажна сграда, предаде Ройтерс. По информация от руски новинарски агенции пилотите са катапултирали.

Агенция РИА Новости съобщи, че става въпрос за самолет Су-34, свръхзвуков изтребител-бомбардировач, който се е разбил по време на тренировъчен полет. ТАСС предаде, че катастрофата е била причинена от пожар в двигателя.

Съобщава се, че на самолета не е имало ракети, но е имало снаряди за авиационно оръдие, които са детонирали.

Въпреки детонациите Сградата НЕ Е ПАДНАЛА. Руско строителство?


Американско строителство. Един самолет и сградата на прах...

Руската Държавна следствена комисия каза, че е започнала разследване за възможно углавно престъпление и е изпратила криминалисти на мястото на катастрофата. Тя не уточни каква информация е довела до започването на такова разследване.

По информация от агенция "Интерфакс" президентът Владимир Путин е бил уведомен и е наредил на жертвите да бъде оказана помощ. На министрите на здравеопазването и на извънредните ситуации е било наредено да отпътуват за Ейск.

Губернаторът на Краснодарски край Вениамин Кондратиев написа в профила си в "Телеграм", че в пострадалата девететажна сграда е избухнал пожар. 

"Службите за спешна помощ вече работят на място – всички регионални пожарни служби участват в гасенето. Пламъците обхванаха няколко етажа. По предварителна информация са повредени 72 апартамента. Все още се уточнява информацията за загиналите и ранените. На място има екипи на бърза помощ", каза още той.

Ейск се намира в Красноснодарския край на Русия, на брега на Азовско море, което отделя Южна Украйна от Южна Русия. На отсрещния бряг е град Мариупол, който бе превзет от руските сили през май.

 

Източник/ци: Боен самолет Су-34 се разби в жилищна сграда в руския град Ейск, четирима са загинали и 25 са ранени

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!