Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Планетата се пренасели с македонци


Праотец на Майкъл Джексън емигрирал от Битоля в САЩ.

Автор: Росен Тахов

Тутанкамон, Христос, Горбачов, Путин и дори тъмнокожият Майкъл Джексън били единокръвни с комшиите

Георг Вашингтон и Нелсън Мандела също били техни, казвали се Героге и Насте

Идният месец населението на планетата ще достигне осем милиарда. Това е официалната прогноза на ООН. Независими експерти сочат, че главен виновник е македонската популация. Майката Земя се пука по шевовете от нейни представители. Където се обърнеш, съзираш македонец. От Северния до Южния полюс и по цялата обиколка на екватора.

Феноменът не е днешно явление, документират го аналите на човешката история. Оказа се например, че Тутанкамон е чистокръвен македонец. През 2014 г. под часовниковата кула в Скопие откриха неговата автентична гробница. Онази в Долината на царете е нескопосан фалшификат!

“Той е бил македонец. Какъв друг да бъде, след като последната царица на Египет - красивата Клеопатра, е била македонка според официалната македонска историография”, потвърди проф. Божидар Димитров.

Исус Христос също е генетична издънка на комшиите. Група тамошни археолози обявиха, че

Спасителя е роден в село Витлемово край Охрид.

Христос благославя усилията да го изкарат македонец.

Те се наричат “Исусовци” и търсят истината за Христос. При градеж на магистрала към Тирана направиха потресаващото откритие. Водач на ентусиастите е специалист с библейското име Аврам Яков.

“Има няколко доказателства, че това е мястото, където се е родил Исус - аргументира се той. - Същото място е съществувало и в древни времена. За това свидетелстват и текстове в Библията, която преди няколко месеца бе ревизирана от македонското правителство. По време на властването на Юстиниан селото е било в икономически възход. В периода на ранното християнство именно това място е било известно с раждането на Исус. Тогава всички са приели християнската вяра и са построили църкви.”

С Охрид е свързано и колонизирането на Америка. Става дума за конкистадора Алонсо де Охеда, който всъщност е Драган Охридски. Той участва във втората експедиция на Христофор Колумб през 1493 г. Разделя се с него за неизплатена заплата и предприема четири самостоятелни плавания. Открива днешна Бразилия, Гвияните, Венецуела, Колумбия, Панама, Ямайка и други острови по крайбрежието.

Охридчанинът основава първите селища в Новия свят. Вдига първите църкви и прави първите покръствания на местното население. Съавтор е на първата карта на света, известна като Мапа Мунди. Погребан е под прага на църквата в Санто Доминго на остров Еспаньола.

Какво още се случва отвъд океана?

Името на Георг Вашингтон е изопачено. Това е Георге, родом от македонското село Въшлиево. За да се отърве от паразитите, бяга в Америка. Там, чистоплътен, става първият президент на Съединените американски щати.

Нелсън Мандела също е манипулиран. В кръщелното му свидетелство пише Насте. Черен македонец, борец против апартейда. Историческата наука мълчи за цвета на кожата, но така е и с Майкъл Джексън.

През 2011 г. в медиите гръмна новината че поп легендата е с македонски произход. Негов праотец от Битоля емигрирал в САЩ. Там създал семейство, чиято издънка е Майкъл. Той си отиде от този свят, без да знае, че корените му са в македонската земя.

Да се върнем в Стария свят. Според Георге Иванов родословието на Михаил Горбачов е от Пиринска Македония. Думата му тежи, защото десет години беше президент. Сега преподава право и политология.

Михаил Горбачов научи, че родовите му корени са в Пиринска Македония.

Владимир Путин също бил техен. Неговият дядо се казвал Спиридон, което е достатъчно доказателство за етническата принадлежност.

Има и народна песен, която начева така:

Заплакала е Македония, заплакала,
за той ми Путин, Путин Владимир...
Руският президент се отзовава на жалбата:
Слушам те народ, народ, македонски,
внуци на Александър Македонски.
Сега ке свършам яс со црна Украина
и идам тамо во красна Македония.

На 14 октомври 2012 г. австрийският парашутист Феликс Баумгартнер постави звезден рекорд. Издигна се с балон в стратосферата и скочи от 39 километра височина. Македонстващите патриоти веднага реагираха. “Дедо му е роден во Струмица”, разгласиха те и го поздравиха: “Феликс, се гордееме со тебе, сине!”

В тази планетарна ситуация ние сме с най-ярко присъствие. Защото както проповядваше сладкогласният певец Венко Марковски:

Македонци секога сте били,
не болгарска кърф ви тече в жили...

Източник/ци: Планетата се пренасели с македонци - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!