Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пак пикантерии в Бъкингам: Чарлз и Даяна имали тайна дъщеря

"Сестрата" на Уилям и Хари била 33-годишна, казвала се Сара и живеела в САЩ

Пореден пикантен слух тръгна в Бъкингам след новина в британски таблоид, че крал Чарлз III и загиналата лейди Даяна Спенсър имат тайна дъщеря. Според изданието, цитирано от „Дейли мейл“, принцовете Уилям и Хари имат „тайна сестра“, която сега е на 33 години и се казва Сара. Тя живее инкогнито в Съединените щати.

Тази невероятна история става още по-странна. Според американската медия, която британският таблоид не назовава, през декември 1980 г. лейди Даяна Спенсър, тогава 19-годишна девица, е била принудена от кралицата да се подложи на гинекологични тестове, за да се установи, че е способна да има деца преди годежа й с престолонаследника. По време на тези тестове, както гласи историята, яйцеклетки на Даяна са взети и оплодени със спермата от Чарлз. Тестовете се оказали успешни и годежът на двойката бил официално обявен.

Но един човек от екипа, който изпълнил процедурата, бил „лекар-измамник“, който скрил един от ембрионите и го имплантирал на собствената си съпруга. Без да знае, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Чарлз и Даяна.

Бебето, момиченце, е родено през октомври 1981 г., десет седмици след приказната сватба на Чарлз и Даяна на 29 юли същата година и осем месеца преди раждането на Уилям на 21 юни 1982 г.

Историята обаче продължава. След смъртта на родителите си които загиват в автомобилна катастрофа, Сара намира дневник, от който разбира, че всъщност е продукт на изкуствено оплождане. Тя се опитала да проследи истинския си произход, но по думите и, получила смъртни заплахи по телефона. Тогава жената решила да започне да живее инкогнито, тъй като била убедена, че биологичната й „майка“ Даяна е била убита от кралското семейство.

Източник/ци: Пак пикантерии в Бъкингам: Чарлз и Даяна имали тайна дъщеря - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!