Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германският министър на икономиката Хабек, обвини Съединените щати в

Йордан Халачев

Германският министър на икономиката Хабек, обвини Съединените щати и други "приятелски" държави доставчици на газ в астрономически цени, предполагайки, че печелят от последиците от конфликта.

Той призова за повече солидарност от САЩ, когато става въпрос за подпомагане на техните съюзници в Европа, нуждаещи се от енергия.

Това е системната грешка на германците. Десетилетия съществуваха на гърба на евтиния тръбен газ от Русия,накрая се осраха и сега са в гърч.

Кризите не се създават от САЩ, за да показват солидарност.

Йордан Халачев

Не, не,драги германци, Вашингтон не е Москва. Добре ви беше, като купувахте най-евтиния газ от Русия, нали?

Солидарността във визията на САЩ е продаването на газ на пазарни цени и те го "споделят" с всички партньори, особено с германските.

Да живее евроатлантическата солидарност!

Мистерия! Аварират всички газопроводи към Германия: Открит е теч в ключов руски петролопровод за Германия: Полски оператор

Проф. Джефри Сакс: САЩ взривиха газопроводите „Северен поток“

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!