Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Санкциите се СТОВАРИХА върху европейските граждани и икономики. Франция остана без бензин. Народното събрание да не купува фабрика на 8 окт., а да изчака 8 ное. - изборите в... За да не обръщаме после палачинката, че може да е...

- Господин Марков вие сте фен на Орбан и Мелони и познахте техните победи. Вчера излязохте с пост за митингите на Тръмп в Невада и Аризона. Твърдите, че при победа светът ще е друг. До изборите остават по-малко от месец. Каква е прогнозата ви?

- Тръмп ще спечели зашеметяваща победа на 8 ноември и за конгрес, и за сенат, и за губернатори. Мотото на кампанията е "САЩ е в упадък" и "Да спасим Америка". В Невада той говори пред хиляди фермери, а в Аризона направи колосален митинг, истинско шоу и с музика в голям спортен парк. Гледах го на живо на 9 октомври. Губернатор ще стане неговата любимка - фантастичната Кари Лейк.

Преди два дни Тръмп директно обвини администрацията на Байдън, че е провокирала Путин да нахлуе в Украйна. Това стана в интервю в Real Amerika's Voice. Вчера бе отразено във френското СNEWS.

- Какви ще са последиците при победа на Републиканците и тяхно мнозинство в Конгреса и Сената за войната?

- Мога да съдя от изказването на Тъкър Карлсън, най-сериозния консервативен журналист считан за гласа на Тръмп по Fox News. Призивът е разследване на Байдън и сина му Хънтър за далавера в Украйна и одит на Зеленски.

Тръмп се изгаври жестоко с Байдън, пусна компилация от гафовете му (ВИДЕО)

Тръмп ще настоява за мирни преговори и ще спре кранчето за Украйна. Да не забравяме, че от трибуната на ООН Тръмп на два пъти се изказа срещу глобализма, цветните революции и износа на демокрация. Той е  против войните и се извини на сърбите за бомбардировките на НАТО през 1999 г., когато загинаха много деца, а инфраструктурата на страната бе разрушена.

При победа на Тръмп, светът ще е друг. В Украйна ще победи мирът.

- ДБ ще внесе предложение в парламента за изпращане оръжие на Украйна, какво смятате като юрист и политически коментатор?

- Войната между Русия и ... не може да бъде и наша война. Това е елементарно според договора за НАТО.

Руснаците обявиха, че ще считат изпращането на оръжие за Украйна като участие във войната. Току виж, че треснали някоя ракета по някое пристанище, аерогара или пред Нова и БТВ, както вчера в центъра на Киев. Докато събудят Байдън, това ще е факт. Ще трябва да се оплачем на арменския поп.

Личното ми мнение е Народното събрание да не купува фабрика на 8 октомври, а да изчака 8 ноември - изборите в Щатите. За да не обръщаме после палачинката, че може да е късно.

- Преди време предложите Урсула фон дер Лайен да бъде сменена с Ангела Меркел като миритвирец в украинската война. Тече скандал с Урсула за ваксините.

- Изданието "Политико" нарече Урсула с думите "Американският президент на Европа". За разлика от нея Меркел предупреди: Думите на Путин да се взимат насериозно, за да има място за маневриране. На форума в чест на Хелмут Кол тя добави, че това не е признак на слабост, а на политическа мъдрост. Добре е и нашите новоизбрания депутати да чуят думите й, че с Путин шега не бива.

От вчера скандалът около Урсула и закупуването на ваксините "Пфайзер" е грандиозен. Защото Европейската сметна палата сигнализира за нередности и липсата на прозрачност при сделката за милиони. Неслучайно Брюкселските издание на "Политико" огласи скандала. Замесено е името на съпруга й Хайки и пр. Още като евродепутати от Литва и Румъния я обвиниха, че е правила сделката еднолично по телефона и с есемеси, a те не били запазени.

Мисля, че ще трябва да подаде оставка, която вече е поискана от полското правителство, защото използва еврофондовете за политическа бухалка срещу християнските и консервативни правителства. Санкциите срещу Русия се СТОВАРИХА върху европейските граждани и икономики. Франция остана без бензин.

- Вчера Орбан бе при Шолц? 

- Да, Шолц го прие в Берлин. След това говори на голяма среща със стопанската камара на Германия, прави го на всеки 2 години. Та в Унгария има 6000 германски фирми и гиганти като Мерцедес, Ауди и БМВ. Виктор се закани да пази границата от новата мигрантска инвазия, с което пази и Европа.

Днес Орбан направи коментар пред главния редактор на политическото списание Cicero и собственика на вестника Berliner Zeitung. Пред Александър Маркуайър и Холгер Фридрих той каза: "Политиката на санкции на Брюксел е примитивна в своето изпълнение и катастрофална в своя ефект". 

Току-що в Берлин Орбан заяви пред германските журналисти, че, ако Меркел беше канцлер, война в Украйна нямаше да има.

- Ще имаме ли правителство, господин Марков?

- И да имаме, този парламент е обречен, с много малка обществена подкрепа. Най-ниската от началото на прехода. Решения като това за въоръжаване на Украйна съвсем ще скъсят живота му. Още първите пленарни заседания ще покажат, че изборите до дупка са НЕИЗБЕЖНИ.

Измамата с машините е програмирана

Дано им стигне акълът на новите депутати поне да отменят машинното гласуване и идиотската бюлетина "Не гласувам за никого". Тя бе измислена за задължителното гласуване, която щуротия Конституционният съд отмени. Няма и не може да има задължително гласуване. Иначе сега гласуваха само твърдите ядра на партиите, а следващия път ще гласуват само ръководствата.

Източник/ци: Георги Марков: Войната между Русия и Украйна не може да бъде и наша война. Този парламент е обречен, изборите до дупка са неизбежни! - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!