Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Михайлов: Лентяите в НС да си намалят заплатите, че са станали тройни от нищоправене!

Васил Михайлов каза истината – у нас лидери няма!

Лидери, истински лидери, които да работят и милеят за страната си, у нас няма. Това заяви големият Васил Михайлов, който отдавна не крие, че е омерзен от така наречената политика в България. Политика, в която всеки драпа да си осигури място в парламента, само за да уреди живота и домочадието.

Васил Михайлов остро към политиците

„Тази хора, които стават депутати, трябва да бъдат оставени на средната за страната ни заплата. Само тогава ще започнат да работят, а ако не искат, да си ходят – друг начин няма. Вижте ги сега – влизат слаби, излизат тройни. Всеки се оял и драпа за още, насита няма, но и работа никаква не се върши.

Проблемът е, че няма лидери, няма личности като тези, които сме имали в историята си и които са били хора с морал, с ценности и принципи, за които биха дали и живота си. Мерзко е и долно да богатееш на гърба на народа, който става все по-оскотял и беден“, гневи се Васил Михайлов.

Актьорът смята, че думата демокрация, понятието демокрация никога не е имало реален смисъл у нас, а служи за прикриване на нечистотиите на управляващите. Няма закони или има такива, които не се спазват. „Нещо повече – те публично се потъпкват от „големите“ пред очите на хората, а после се иска ние да ги спазваме“, смята екранният Петко Войвода.

И добавя, че нещастието на родното управление е в това, че всеки, абсолютно всеки забравя защо е влязъл в НС в мига, в който се окаже там.

Източник/ци: Васил Михайлов: Лентяите в НС да си намалят заплатите, че са станали тройни от нищоправене! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!