Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин удари по евро-атлантическите ценности: "Диктатурата на западните елити е насочена срещу всички общества... такова пълно отричане на човека, събаряне на вярата и традиционните ценности... - откровен сатанизъм."

Пьотр Акопов

Няма да е като преди. Тези думи на Путин, в реч на церемонията по присъединяването на четирите бивши украински области към Русия, се отнасяха до това, че „започналото разпадане на западната хегемония е необратимо“. И със следната фраза президентът формулира същността на случващото се: „Бойното поле, към което ни призова съдбата и историята, е бойното поле за нашия народ, за великата историческа Русия, за бъдещите поколения.”

В това няма нито грам преувеличение – наистина влязохме в смъртна битка. Не с Украйна и дори не със Запада, а с онзи наднационален елит, основан на него, който не само претендира да поддържа неуловимата световна хегемония, но и иска да наложи на всички тоталитарния глобалистичен ред на постхуманизма, който застрашава както Русия, така и целия свят.

Русия - не най-силната, но най-волната, свободолюбива страна в света - предизвика, отказа мълчаливо да наблюдава изграждането на новата Вавилонска кула, започна да защитава своите интереси и ценности - и получи в отговор това, което Путин наречена хибридна война:„Именно в алчността, в намерението да запази своята неограничена власт, се крият реалните причини за хибридната война, която колективният Запад води срещу Русия.

Неслучайно Путин няколко пъти спомена алчността на англосаксонските, западни елити – защото именно желанието да управляват света е основният им движещ мотив. Президентът за първи път назова директно и без уговорки тези, на когото те всъщност служат:"Диктатурата на западните елити е насочена срещу всички общества, включително и срещу народите на самите западни страни. Това е предизвикателство за всички: такова пълно отричане на човека, събаряне на вярата и традиционните ценности, потискане на свободата, придобива черти на религия наопаки - откровен сатанизъм."

Мария Захарова атакува евро-атлантическите ценности: В Калифорния приеха закон за смяна на пола на деца без да питат родителите

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

В нашата епоха на неверие малко държавници в света говорят на такъв език - защо им е след като така или иначе публиката няма да разбере за какво са тези термини от миналото. Сетиха се за някакъв сатанизъм - по-добре да говорим за конфликт на интереси и ценности. Какви ценности? На свободата, равенството и братството с тоталитаризма, насилието и варварството, разбира се. Е, или на напредналата човешка цивилизация с изостаналата. Или на добрите християни с войнствените безбожни комунисти, а преди това – с източните разколници.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Да, всички го помним много добре - през миналите векове на Запад са ни наричали по различен начин, само целта винаги е била една и съща. Да покорят, преправят, заличат Русия - и сега Путин напомни на Запада за това.

И не само нас, но и останалия свят. Расизъм, колониализъм – всичко това произтича от чувството за собствено превъзходство и богоизбраност, характерно за западняците, преди всичко за англосаксонските елити. И това не е просто напомняне за минали грехове – то е и оценка на сегашното отношение на Запада към света, разнопосочно и сложно. Префиксът нео- не променя нищо - колониалният подход си остава същността на англосаксонския подход към човечеството:„Западът е готов да прегази всичко, за да запази неоколониалната система, която му позволява да паразитира, всъщност да ограбва света за сметка на силата на долара и технологичния диктат, да събира реален данък от човечеството ,да извличат основния източник на незаслужен просперитет-рентата на хегемона.Запазването на тази рента е техният основен, истински и абсолютно егоистичен мотив. Затова тоталната десуверенизация отговаря на техните интереси.Оттук и тяхната агресия към независимите държави, към традиционните ценности и коренните култури, опитите за подкопаване на международни и интеграционни процеси, нови световни валути и центрове на технологично развитие извън техния контрол. За тях е критично важно всички страни да предадат своя суверенитет на Съединените щати”

Западните елити отричат не само националния суверенитет и международното право. Тяхната хегемония има подчертан характер на тоталитаризъм, деспотизъм и апартейд. Те нагло разделят света на свои васали, на така наречените цивилизовани страни и на всички останали, които според плана на днешните западни расисти трябва да се добавят към списъка на варварите и диваците. Вече са готови фалшиви етикети – „държава-изгнаник“, „авторитарен режим“, заклеймяват цели народи и държави. В това няма нищо ново: западните елити, каквито си бяха, такива си останаха – колонизаторски. Те дискриминират, разделят народите на "първи" и "други" сортове.

Никога не сме приемали и никога няма да приемем такъв политически национализъм и расизъм, каза Путин. И затова Русия разрушава изгодния за Запада „ред, основан на правила“. В края на краищата „целият еднополюсен световен ред по същество е антидемократичен и несвободен, той е изцяло измамен и лицемерен“ – и Русия няма да се примири с това.

Да, Русия отправя предизвикателство към западните елити – предизвикателството вече не е само геополитическо, но и есхатологично и религиозно. Царството на лъжата не може да бъде прието от нас - и то ще рухне, ще падне. Този процес вече е в ход, както при всяка Вавилонска кула, но решимостта на Русия да се изправи срещу слугите на „бащата на лъжата“ е от голямо значение. Защото, както припомни Путин, „претенциите за световно господство в миналото са били разбивани повече от веднъж от смелостта и устойчивостта на нашия народ“. Така ще бъде и този път - и ние няма да сме сами в тази борба: "Убеден съм, че страните и народите разбират, че политика, изградена върху изключителността на когото и да било, върху потискането на други култури и народи, е по своята същност престъпна, че трябва да обърнем тази срамна страница. Колапсът на западната хегемония, който започна, е необратим .”

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Който ни се противопоставя - врагът беше назован по име - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!