Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мария Захарова атакува евро-атлантическите ценности: В Калифорния приеха закон за смяна на пола на деца без да питат родителите

На 29 септември 2022 г. губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм, член на Демократическата партия, подписа закон, внесен от неговата партия в щатския сенат, който защитава децата, които възнамеряват да се подложат на хормонална терапия и операция за смяна на пола в Калифорния, както и придружаващите ги лица, от съдебно преследване, задържане и извеждане от семействата им. 

Законът е приет. 

Той също така забранява предаването на информация за такива непълнолетни лица на други държави. Законът може да влезе в сила през януари 2023 г., ако бъде признат за конституционен в съда. 

Сега накратко: децата в Калифорния ще бъдат оперирани, без да бъдат информирани родителите им и дори против тяхното мнение. В същото време лицата, които ще придружават децата в Калифорния за такива операции, са защитени от закона. По същество се узаконява "туризмът" на непълнолетни за операции за смяна на пола. А как ще наречем тези, които ще ги доведат там, тези прословути "придружители"? Доставчици? Мениджъри на осакатяването на деца? Съучастници в експерименти с деца? 

Имайте предвид, че Калифорния е място, където производството, потреблението и разпространението на наркотици, регистрирането на еднополови бракове и хазартът с всички произтичащи от това ползи са легализирани в безпрецедентен мащаб. Нещо липсваше, нали?

Путин удари по евро-атлантическите ценности: "Диктатурата на западните елити е насочена срещу всички общества... такова пълно отричане на човека, събаряне на вярата и традиционните ценности... - откровен сатанизъм."

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Източник/ци: Мария Захарова: В Литва актьори не искат да играят лоши украинци, а в Калифорния приеха закон за смяна на пола на деца без да питат родителите | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!