Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: Той подаде заявка за лидер на тези страни, които се борят срещу настъпващия сатанизъм

Boyan Chukov

Вчера Зеленски тръгна към своето политическо небитие. Украйна няма да бъде приета в НАТО. А Зеленски много настояваше. Столтенберг явно се канеше да направи друго изявление, но му бе дадена команда "отбой". Заяви, че "НАТО не е страна в конфликта". Столтенберг бе неуверен и леко объркан. Неговата жестикулация издаваше неговия вътрешен дискомфорт.

Вчера Путин направи своята Московска реч по аналогия с неговата Мюнхенска реч. Той подаде заявка за лидер на тези страни, които се борят срещу настъпващия сатанизъм. Путин говореше за полиетноконфесионалния руски народ. Спомена Православието, Исляма, Юдаизма и Будизма. Това е много важен момент от неговата реч.

Вчера той неслучайно цитира богослова Иван Илин, автор непознат за повечето българи. Иван Илин е изгонен от СССР от болшевиките и емигрира в Германия. После е изгонен от нацистите и отива в Швейцария.

Вчера се сбъдна пророчеството на починалия през 1948 г. Иван Илин. В своята книга "Наши задачи" той предсказа, че комунистите ще бъдат причина за разпадането на СССР, но ще дойде ден, когато Русия като жив организъм ще започне да събира своите части... И позна! Иван Илин не го обичат болшевиките. Той е симпатизирал на "белите". Редица западни медии написаха преди години, че "Иван Илин е тайният съветник на Владимир Путин"... "Ще победим!", заяви Владимир Путин на Червения площад.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!