Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какъв режим на тока, негодници? Всички знаем, че България има два-три пъти повече ток, отколкото консумира. Целта е

Йордан Халачев

Пореден опит на ЕК да ни вкара в общия "Капан за режим на тока", на нямащите достатъчно ел.енергия поради "зелените им кретенизми" и закриването на ядрените и топлоелектрическите си централи.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Всички знаем, че България има два-три пъти повече ток, отколкото консумира.

Какъв режим на тока, негодници?

Целта е най-вероятно да го откраднат, чрез борсата или чрез принуда към "евроатлантическа солидарност".

Предвижда се от ЕК, всяка страна доброволно да ограничи потреблението си на ток в пикови часове, за да намалеела нуждата от производство на енергия, а от друга - стойността на сметките, е записано в намеренията на срещата!

Европейските министри на енергетиката се събират за втори път извънредно за месец.

Предложените от Европейската комисия ограничения в потреблението и облагането на свръхпечалбите на производителите на енергия, се смятат за договорени, но само в болното евроатлантическо съзнание на Урсула, Шолц и още десетина говорещи глави!

Няма нищо такова, няма единство нито за тавана на цената на газа, нито за нефта, нито за въглищата.

Вчера Орбан категорично им заяви, че Унгария ще блокира всякакви санкции в новия пакет на ЕС, планирани от Урсула и пробутвани в осмия кръг от санкции на Европейския съюз срещу Русия, ако те съдържат енергийни санкции.

"В момента за пределната цена на газа дори не са близо до консенсус", съобщи Ройтерс.

Сега, евро-атлантически издърпаха нечии уши и Урсула иска да откачи американския газ и препоръчва "да се върже" само цената на руския природен газ.

Обаче според по-рано подписалите ценовият таван трябва да засяга всички газови сделки на едро.Това писмо е подписано от 15 министри на енергетиката, представете си и българският, до еврокомисаря Кадри Симсон.

Според подписалите ценовият таван трябва да засяга всички газови сделки на едро и никой газ не е изключен, дори и "недосегаемия" американски.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!