Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Затова дойде ред на Европа!

Valentin Ivanov-Kardamski

След глупавите и продажните, на върха на Европа ще дойдат бруталните

От взривените тръби на Северните потоци в морето се излива не само газ, но и страх – страхът на подчинената европейска политическа върхушка да признае най-очевидната истина за това, кой стои зад този убийствен икономически атентат. Канцлер Олаф Шолц сигурно е най-скован от ужас, защото неговото име ще остане в историята, като съучастник в срива на собствената му икономика. Той много добре знае, кой е и най-вероятният поръчител и изпълнител на икономическия разстрел на Германия, защото беше до него на 7 февруари, когато разкри плановете си. На обща пресконференция с Шолц, Джо Байдън в прав текст каза, че Америка ще унищожи Северен поток. Но днес канцлерът е принуден да мълчи, защото пазителят на мира в Европа - НАТО отдавна е в ролята на тъмничар. И дулото на оръжието му не е отправено само към потенциални врагове на Стария континент, но и в главата на клета Европа, за да мълчи, докато САЩ я разпарчетосва икономически.

Америка е изправена перманентно пред икономически колапс, заради разюздания си живот от десетки години. Защото консумира в пъти повече, отколкото произвежда. Но добре е развила смъртоносна хватка, с която изсмуква живителните сили на други страни по света с военна агресия. Ала вече няма кого да задуши икономически. С Русия удари на камък. Путин отказа да пожертва страната си и ресурсите ѝ и с това да влезе в обувките на Горбачов. Затова дойде ред на Европа. Като последна възможност. Чака я същата съдба, каквато сполетя Източния блок преди 30 години, който бе изсмукан икономически от Колективния Запад. Сега цяла Европа ще стане финансов и икономически донор на Америка.

Владимир Путин: САЩ целят хаос и умишлена инфлация в Европа! Храните ще скочат с над 1000%!

Но точно тук САЩ си направиха кривите сметки по две направления. Първо, защото ЕС беше последният им голям, верен и богат съюзник и второ, че всички видяха как Америка го пожертва.

Вероятно след по-малко от година Европа ще е преминала прага на социалния мир, раздирана от неконтролируеми граждански протести, заради експоненциално нарастващата криза. И затова днес инсталираният ѝ политически елит, ведно с неолиберална Америка подготвят почвата за овладяване на социалното цунами с провокиране и завинтване на подставени националистически и неофашистки правителства, които да мачкат още в зародиш общественото напрежение.

След глупавите и продажните, на върха на Европа ще дойдат бруталните!

Но нищо не е в състояние да овладее стихията на гъгнещото обществено недоволство на Стария континент. Медийната машина вече не може да скрива реалната картина. Тя все по-трудно ще отвлича вниманието на европейците с войната в Украйна от случващия се пред очите им икономически колапс на Европа.

И ако прочетем уроците от историята, можем да предположим бъдещето. В началото ще избухват локални протести (които вече са факт) и гражданско неподчинение в различни страни, докато в един момент неминуемо се обединят в едно общоевропейско. Тогава и фашисткият ботуш не може да го спре. Пак извод от историята.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!