Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правителствата в Европа ще падат като круши! БАЙДЪН с ТРЪБАТА, МЕРКЕЛ с..., ОРБАН с...


Правителствата в Европа ще падат като круши!

Георги Марков

БАЙДЪН ЗА ТРЪБАТА, МЕРКЕЛ ЗА ВОЙНАТА, ОРБАН ЗА САНКЦИИТЕ

1. Месец февруари на пресконференция, излъчвана на живо, президентът Байдън: “Ако Русия нападне Украйна, няма да има вече Северен поток 2." На въпрос на журналист: как САЩ може да контролира потока, при положение, че Германия решава, отговорът е: “Мога да ви обещая, че можем да се справим".

Излезе прав човекът. Северен поток гръмна, а бившият полски външен министър Радек Сикорски изпадна в екстаз: “Благодаря ти, САЩ!”

2. Ангела Меркел след четири мандата като канцлер рядко говори, само дето се изтърва: “Путин чакаше да си тръгна, за да започне войната.”

Вчера обаче на форум в памет на Хелмут Кол тя беше по-речовита: “Думите на Путин да се взимат на сериозно! Не е признак на слабост, а на политическа мъдрост да запазим пространство за маневриране.”

Сигурно госпожата е видяла, че в Любмин, Източна Германия, цялото градче бе на Площада с плакати: “НЕ на САЩ, ДА на газа!”

Бунтовете в Германия ще почнат, както 1989 г. от източногерманците.

3. Унгарското правителство обяви национално допитване: съгласни ли са унгарците със санкциите срещу Русия?

В парламента Орбан заяви, че никой не може да поставя на карта европейските икономики и живота на европейците. Войната продължава, а икономиката и животът в Европа се влошава. Русия не е на колене, има плюс печалба от 158 милиарда евро от износ на енергия, а ние се простреляхме в крака.

Решението за санкциите е взето от брюкселските бюрократи и европейските елити, рече Виктор: “Време е да се попитат европейските граждани. Ние, в Унгария, ще сме първите, които ще чуем гласа им.”

P. S.: Пустите унгарци бяха непокорни при комунизма, така е и във времето на неолиберализма т.е. НЕОКОМУНИЗМА.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

В Далас Орбан нарече пред Тръмп днешните прогресисти “комунисти с диплома”.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Чехите - и те! Вчера отново изпълниха Вацлавски намести, както есента 1989 г.

Правителствата в Европа ще падат като круши!

Valentin Ivanov-Kardamski

Франция, сега:
CGT, Solidaires и FSU настояват за по-високи заплати, за да може французите да се справят с високата инфлация и енергийната криза. Синдикалните протестите са едновременно в Париж, Лион, Марсилия, Тулуза, Монпелие, Руан и други.

БЛАГОДАРЯ за предварителната информация на Vladislav Georgiev,, още преди началото на протеста, което ми помогна да го проследя.

БЛАГОДАРЯ и на всички сънародници, които живеят в различни страни в Европа и които ми споделят личните си впечатления за реалната ситуация там. Тя е отвъд филтрацията на медиите!

May be an image of one or more people, people standing, outdoors and crowd

May be an image of 9 people, people standing, outdoors and text that says 'H 1 Paris, Bordeaux, Rennes, Toulouse, Nice, Marseille, Caen, Rouen...'

May be an image of one or more people, people standing, outdoors and crowd

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!