Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъкър Карлсън: Байдън ни каза, че ще взриви "Северен поток", но не го взехме насериозно.... ( ВИДЕО )

Добър вече и добре дошли при "Тъкър Карлсън тази вечер"! Започваме с едно мрачно съобщение за една катастрофа, от най-огромните катастрофи за околната среда, на която сме били свидетели, която се случва тази нощ на крайбрежието на Дания.

Тръбопроводът Северен поток, който e собственост на Русия за пренасяне  газ от Русия за Западна Европа, е бил разбит. В този момент "Северен поток 1" и "Северен поток 2" изливат милиони кубични метри природен газ в Балтийско море. Въздушната снимка, която е на вашите екрани, показва район с токсични мехурчета, който е широк половин миля и можем само да гадаем колко морски бозайници загиват сега – безброй. Но трайната щета може да бъде за атмосферата, защото природният газ се състои от 90% метан.

Метанът, както Джо Байдън често ви е повтарял, е ключовият причинител на глобалното затопляне, което рабира се, е екзистенциална заплаха за човечеството на планетата. Така че, ако се тревожите за климатичните изменения, това, което сега се случва с тези тръбопроводи, е най-близкото приближаване до Апокалипсиса, което сме имали. Въпросът е как това се е случило. Оказва се, че не е инцидент. По същото време, когато течовете от тези тръби са били установени, шведските власти са засекли две мощни подводни експлозии, всяка от които е била с еквивалент повече от 45 килограма динамит. Нищо в природата не може да предизвика това. Почти веднага тръбите започват да текат на три различни места.

Така че, има само едно обяснение за случилото се – това е било акт на индустриален тероризъм. Това е било съвсем очевидно и за премиера на Полша, който без да губи време го казва. Вижте.

„Днес отново имаме работата с акт на саботаж. Все още не знаем подробности за случилото се, но можем ясно да видим, че то е акт на саботаж. Акт, който вероятно бележи следващия етап на ескалация на ситуацията, пред която сме изправени в Украйна.“

Можем ясно да видим, казва той, че това е акт на саботаж, акт на тероризъм. Да, можем да видим това. Въпросът е кой го е извършил, но основният заподозрян очевидно е същият, който открадна през 2016 г. в Съединените щати изборите от Хилари Клинтън. Това трябва да е Владимир Путин.

"Вашингтон Поуст" има право. Путин, както те заявяват, „изцяло превръща в оръжие тръбопроводите "Северен поток“. Според канадския посланик в ООН, Владимир Путин е решил да използва, цитирам, „замърсяването като военен акт“. Прогресивни туитове силно подкрепят това заключение. Путин го направи. И това се връзва, докато не помислите само за момент.

Владимир Путин може би е злодей, те ни казват, че той е злодей. Но глупак ли е? Може би не е глупак.

Обаче, тук идва най-странната част – ако Вие бяхте Владимир Путин, трябваше да сте суициден кретен, за да взривите собствените си газови тръби.

Това е единственото нещо, което никога не бихте направили. Тръбопроводите за природен газ са основният ви източник на власт, на вашето богатство и най-важното – вашето предимство пред другите страни. Европа има нужда от вашата енергия, повече от всякога с приближаването на зимата. Ако не можете да доставите тази енергия, то страни като Германия не са длъжни да обръщат внимание на това, което искате. Вие сте във война, няма излишна помощ и имате нужда от всяко предимство, което можете да си осигурите. Следователно, няма шанс да взривите "Северен поток 1" или 2. Не и сега. Очевидно.

Всъщност, толкова очевидно, че дори нашият прочут държавен секретар Тони Блинкен изглежда го признава. Саботирането на "Сверен поток", каза той днес, цитирам, „явно не е в ничий интерес“. Вярно е. Но само наполовина е вярно. Вярно е, че взривяването на "Северен поток" не помага на Владимир Путин. Той не би го направил, защо би? Но това не означава, че други страни не биха обмислили да го направят. Те биха го обмислили и ние знаем, че те са го обмисляли, защото поне една от тях го е казвала публично. В началото на февруари, по-малко от 3 седмици преди войната в Украйна да започне, Джо Байдън предложи в Камарата, че ще сложи край на тези тръбопроводи. Вижте.

Цитат от Джо Байдън:

„Ако Русия нападне, това означава, че танкове и войски пресичат границата на Украйна отново. И тогава вече няма да има и Северен поток.“

„Но как Вие ще направите това, при положение че проектът е под германски контрол?“

Тръмп намекна, че САЩ могат да стоят зад саботажа на руските газопроводи за Европа

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Източник/ци: Байдън ни каза, че ще взриви Северен поток, но не го взехме насериозно. Това, което прави е безразсъдно, но последователно - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!