Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мажд Алгафари: Всичко, което ни обещават и твърдят е ЛЪЖА, ние истината я виждаме!

Мажд Алгафари

Добро утро

САЩ, НАТО и ЕС от тридесет години ни заливат с каква ли не информация и обещания - факт. Това ще направят за нас, ще бъдем силни, ще ни пазят, ще ни таковат и така нататък. Сочиха ни с пръст, кой добър, кой лош. А ние им вярвахме за всяко нещо.

Да, ама като си спомня как ни сочеха с пръст Ирак, който "притежавал" химическо и био оръжие, а след това казаха или по-точно признаха, че всъщност такова няма и не са намерели. Сещам се и за Полковник Каддафи, който пак според тия е бил какъв ли не и държал народа си под диктатура и финансирал терористи. Ами Башшар Аласад, който според тях бил сатрап и трябва да бъде отстранен от власт. Ами Афганистан, където тия търсиха създадения от тях Усама бил Гладен. Или Югославия, която разделиха на няколко измислени държави. И навсякъде кръв и жертви. Разбити съдби и семейства. Преследвани хора. Все в името на някакъв си лозунг за "демокрация". И същите тези искат сега да им повярваме, че са прави и говорят истината. Е, как да стане, като години наред ни лъгаха.

Сигурно повечето от вас знаят приказката за лъжливото овчарче? Е, това са те. Лъжливи овчарчета. Лъжат, лъжат и искат все да им вярваме. Да, но идва момент в който само глупците им се връзват. Аз не съм от тях.

Всичко, което ни обещават и твърдят е ЛЪЖА. Няма как години наред да са лъгали целия свят и сега, видиш ли, ни говорят истината.

Ало... Истината я виждаме.

Аз ще съм последния, който би им повярвал.

Както искаха от нас да минем на многопартийна система - минахме. Ама защо пък не са съгласни света да мине на многорежимна система, а само еднорежимна - управлявана от тия идиоти?

Помислете, докато аз работя, че трябва да се изкарват доходи.

Поздрави: Мажд Алгафари

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!