Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо САЩ унищожават Европа?


Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Йордан Халачев

Защо САЩ унищожават Европа? Положението в Европа е ужасно и ако ЕС изкара още една година в този вид,ще има голям късмет. Унищожението на Европа бе единственият начин САЩ да решат своите търговски дисбаланси и едновременно с това с това да отслабят Китай и Русия. "Евроатлантическите ценности" ликвидират неатлантическа Европа!

Планът на Германия да замени руския газ се провали.

Само една партида LNG от ОАЕ ще бъде доставена на плаващ терминал в Германия до началото на 2023 г., съобщи Bloomberg. Това е всичко, с което канцлерът Олаф Шолц можа да договори. Хванал вируса и се самоизолирал. Най-голямата икономика в Европа вече реално е застрашена от прекъсвания на тока и ограничения.

Няколко хиляди души присъстваха на митинг в Лубмин, Северна Германия, в неделя, за да се противопоставят на енергийната политика на федералното правителство, да призоват за повторно отваряне на „Северен поток 2“ и премахване на антируските санкции, според регионалното издание nrd.de.

Според съобщения в медиите демонстрацията е преминала под мотото „За да има бъдеще родината ни, отворете „Северен поток 2“. Протестиращите изразиха надежда, че когато газопроводът бъде пуснат в експлоатация, цените на енергията в Германия ще паднат.

Мистериозно изтичане на газ в Балтийско море от „Северен поток-2“

Чехия върви към дъното. Индустрията й е на ръба на колапса. И всичко това заради недомислени правителствени решения, довели до апокалипсис в енергетиката на страната. Правителството реагира късно, като странно определи таван на цените на електроенергията за домакинствата и индивидуалните предприемачи на ниво, което е по-високо от нивото, предложено от Европейския съюз.

Не по-малко абсурдна е ситуацията с покупките на газ. Въпреки различни политически декларации,те продължават да купуват предимно руски газ, но не директно, а с голяма надценка от прекупвачите.

Неслучайно преди седмица 70 000 чехи напълниха Вацлавския площад в чешката столица.

В Прага се проведе огромен митинг срещу властите, потисничеството на ЕС и НАТО и срещу антируските санкции.

Паундът падна спрямо долара;падна рекордно ниско, до историческо дъно, пише The Times.

Въпреки че по време на търговската сесия валутата си върна част от падането, читателите на вестника нарекоха инцидента катастрофа. Те не разбират как Тръс успя да създаде такъв хаос само за няколко седмици.

Сривът на еврото и Еврозоната въобще не ми се коментира.Тъжно и срамно е.

Време е главната вещица на ЕК и другите помощнички да изгорят метлите си и да се скрият в дупките,откъдето изпълзяха.

След избухването на конфликта в Украйна поляците обявиха бойкот на компании, които не искат да напуснат Русия. В Полша те включват по-специално големи френски търговски вериги. Продължава ли бойкотът на Auchan, Leroy Merlin и Decathlon?

Поляците спряха бойкота на Auchan, Leroy Merlin и Decathlon, пише Business Insider.

Сега обаче мизерията и високите цени повлияха-обемът на покупките дори надхвърля нивото преди конфликта.

Италия направи подарък на Путин. Единството на ЕС е под въпрос.

Лидерът на крайната дясна партия Джорджа Мелони стана новият премиер на Италия. Експертите не изключват, че нейната победа бележи допълнително отслабване на единството на ЕС и че това е най-добрият резултат, на който Кремъл може да се надява.

Baijiahao: опитът да се съсипе Русия се оказа нокаут за САЩ и Европа Смяташе се, че ако Руската федерация бъде принудена да намали доставките на газ и петрол в чужбина, нейната икономика ще се срине в рамките на няколко месеца. Руската федерация, въпреки, че започна да доставя по-малко гориво, но поради високите цени на енергията не само компенсира пропуснатите печалби, но и ги увеличи.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!