Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Британска медия публикува нови снимки от лаптопа на Хънтър Байдън

Джо Байдън: „Тя беше на 12 г., а аз – на 30“

Синът на американския президент Джо Байдън – Хънтър, се пързаля гол по водна пързалка, прави групов секс с проститутки, танцува гол и консумира наркотици на видеоклипове и снимки, публикувани от Daily Mail в четвъртък, извлечени от лаптопа на Байдън-младши.

Според медиите цената на нощувка под наем в имоти като този в Малибу е 4000 долара, а снимките са правени през септември и октомври 2018 г., докато баща му се е готвил да се кандидатира за президент. В допълнение към проститутки, Байдън кани приятел на бившата си снаха Хали Байдън и двама непознати мъже да се присъединят към партито, съобщава Daily Mail.

Някои от изображенията и видеоклиповете бяха публикувани преди това на сайта  4chan през юли, като потребителите твърдяха, че са хакнали резервния акаунт на Байдън в iCloud, за да ги получат. Въпреки това дори някога свободният сайт бързо ограничи разпространението на изображенията, премахвайки теми, които ги публикуваха повторно.

Отговорът на 4chan повтори жестоката цензура на статиите за лаптопа на Байдън в навечерието на президентските избори през 2020 г. Самото позоваване на съдържанието на лаптопа беше достатъчно, за да се цензурират и изтрият профили на журналисти и медии, дори медии като New York Post. По-късно стана ясно, че не само лаптопът е истински – Байдън го е забравил в сервиз в Делауеър през 2019 г. – но и че ФБР се е обърнало към социалните медии, за да го цензурира.

Източник/ци: Британска медия публикува нови снимки от лаптопа на Хънтър Байдън - Обективно

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!