Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Михайлов към Радев: Разочаровате ме! Поне Вие не бъдете марионетка на ЕС и САЩ!

Васил Михайлов никога не е крил респекта си към Румен Радев!
Големият Васил Михайлов е на почти същата позиция като великата в художествената гимнастика Нешка Робева. Както тя, така и той не скриха недоумението си от настоящото поведение на Румен Радев, когото винаги са уважавали и са подкрепяли – особено по време на президентските избори.

Васил Михайлов вярваше в Румен Радев

В началото, а и много след това, Радев държеше една разумна и достойна политика на управление, която бе изцяло насочена към интересите на държавата. В това бе и най-яркият му разрив с Бойко Борисов и партиите на статуквото, които самият президент нарече „Мафия“.

„Какво се случи сега обаче?! Защо президентът промени поведението си и защо продължава да подкрепя партията на Кирил Петков и на Асен Василев, след като лично се увери в каква каша набутаха България?! Не искам да мисля, че достоен мъж като Радев изпълнява нечии нареждания и не искам да мисля, че ще се превърне в поредната марионетка на ЕС и на САЩ“, казва с огорчение Васил Михайлов.

Думите му са провокирани от изказването на държавния глава, че е напълно съгласен и подкрепя нови и нови наказания спрямо Русия, предлагани от Запада. Наказания, които не само донесоха огромни вреди на Европа, не на Путин, но особено зле ще се отразят на бедни и малки държави като нашата.

„Мислете първо за родината си, за народа си, господин Президент! Защото ние може и да сме част от тази единна Европа, но сме отделна суверенна държава, която трябва да отстоява първо себе си“, смята Васил Михайлов.

Източник/ци: Васил Михайлов към Радев: Разочаровате ме! Поне Вие не бъдете марионетка на ЕС и САЩ! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!