Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Герасимов: Обясняваха ни че влязохме в ЕС за просперитет. Че това е елитния „клуб“ на света

Габриел Герасимов

Обясняваха ни че влязохме в ЕС за просперитет. Че това е елитния "клуб" на света. Че този път сме направили правилния избор, че сме осигурени за бъдещето и лошата карма спохождала ни до сега е зад нас.

Какво ли не ни обещаха, с какво ли не ни примамваха? Трябваше да си занулим цялото минало и да градим по новому бъдещето си. В името на тези идеи направихме грандиозни отстъпления. Разрушихме всичко което съграждахме с кръв и пот 45 години. Правихме го с упоритата последователност с която щуката разкъсва децата си. Оставихме родителите ни да си заминат с чувството на един напусто изживян живот.

Унищожихме земеделието си, заводите си, пазарите, животновъдството, транспорта, енергетиката, науката си... Всичко. Камък върху камък не остана. Сега почнахме да рушим и малкото което създавахме в последствие. Спряхме си вноса на стратегически суровини като нефт, газ, метали, въглища, дървен материал, ток, пшеница, слънчоглед, спирт...И какво ни остана? Дългове и възможност да се пръждосваме по света като бездомни скитници. Това ни донесе прехваления ЕС.

Сега се оказа че и той сам се занулява, в името на нещо което не разбираме в превод от украински, но което много прилича на ритуална ефтаназия. Самоспира си водата, светлината, горивата, топлината... Свива си бизнеса, вноса, консервира се.

А ние? Не присъстваме в краткосрочните им планове, а дългосрочни нямат. В същност за нас нямат. Този килер в който ни вкараха е тъмен, хладен и влажен, а ние трябва да го обитаваме покорно в съседство с техните мезонети.

Каква ирония на преварената демокрация? Досущ забъркана като онзи зрял социализъм от който уж ни отърваха да не се мъчим. От него отърване уж нямаше, сега и от тези няма. От трън, на глог.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!