Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Служебният кабинет независимо одобри закупуването на хартия на още 8 самолета F-16 Block 70


Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Преди 114 години България става независима държава – Днес тя е независима единствено от българите. Честит празник!

ПЪРВА НЕЗАВИСИМА РЕАКЦИЯ: Българското външно министерство коментира мобилизацията на Русия

Министерският съвет на Република България прие Решение, относно предложение до Народното събрание за приемане на Проект за инвестиционен разход „Придобиване на нов тип боен самолет“ - втори етап. Това съобщи Правителствената информационна служба.

Основната задача на Проекта е да създаде условия за реализация на втория етап по придобиване на нов тип боен самолет за нуждите на Въоръжените сили на Република България.

С придобиването на още 8 броя самолети F-16 Block 70 ще се осигури възможност за ефективна подготовка на летателните екипажи, ще се повишат съществуващите способности на изтребителната авиация и ще се изградят нови способности, които ще позволят изпълнението на широк спектър от задачи в национален и колективен формат.
Реализацията на втория етап на проекта за нов тип боен самолет ще разшири обхвата на способностите, които ще бъдат постигнати с придобиването на първите 8 самолета и ще позволи постигане на допълнителни способности.

С доизграждането на една ескадрила многоцелеви изтребители F-16 Block 70 ще се създадат условия за изпълнение на изискванията на НАТО за оперативна и технологична съвместимост и за разширяване на приноса на българската страна към колективната отбрана на Алианса.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Служебният кабинет одобри закупуването на още 8 самолета F-16 Block 70

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!