Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българи: Защо ГЕРБ и ПП работят за унищожаване на икономиката ни, отговаря експертът по разбиване на икономики Джон Пъркинс

Българи

ЗАЩО ГЕРБ И ПП РАБОТЯТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НИ, ОТГОВАРЯ ЕКСПЕРТЪТ ПО РАЗБИВАНЕ НА ИКОНОМИКИ ДЖОН ПЪРКИНС.

ЗАЩО през 2014 г. под външен натиск ГЕРБ спря "Южен поток", който щеше да доставя до България 67 млрд. куб. м газ, щеше да превърне страната в мощен газоразпределител и стабилна геополитическа и енергийна сила?

През 2019-21 г. ГЕРБ похарчиха 3 млрд лв. за "Турски поток", който не доставя и капка газ на България, а приходите в енергетиката ни не станаха по-големи от тези преди построяването му?

ЗАЩО преди 3 години ГЕРБ платиха 8 не съществуващи и до днес самолета на цена два пъти по-голяма от цената, която други държави купуват същите самолети?

ЗАЩО ГЕРБ сключиха още десетки вредни за България договори и споразумения?

ЗАЩО Петков и Василев, двама високообразовани специалисти поставени на ръководни постове в държавата не успяха да постигнат напредък? Дори напротив, въпреки харвардските знания заробиха държавата с 12 милиарда нови дългове.

ЗАЩО ПП остави българската икономика без газови и петролни доставки?

ЗАЩО ни скараха възможно най-лошо с Македония и Русия?

ЗАЩО след грандиозните обещания на ПП да разкрива престъпления и вкара политици в затвора за измами и корупция, не повдигна дори едно обвинение на нито един?

ЗАЩО и ГЕРБ и ПП безпрекословно се канят да унищожат българския лев?

ЗАЩО и ГЕРБ и ПП не направиха нищо за справяне с демографската криза на най-бързо изчезващата нация в света - българската?

Отговор на тези въпроси дава Специалистът по разбиване на чужди икономики - Джон Пъркинс. Той разказва за дейността си на „икономически убиец“, в света на международните финанси. Функция, която той извършва чрез убеждаване на бедни държави да предприемат проекти финансирани отвън и служещи за обогатяване на американски корпорации, но в същото време създават осакатяващи дългове за тези държави, правейки ги зависими от САЩ. Ако той не успее да ги убеди идват хора с други средства. Ако и те не успеят идват военните.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!