Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има документи, че правителството на Петков е готвило далаверите с посредниците в газа още преди...! Радев да каже кой му спусна тези хора

Положението е тежко. Газовата криза беше генерирана от правителството на Петков и то не в последните му дни. Ние работим по този случай и видяхме документи, че това е готвено още преди събитията в Русия. Още от момента на идване на власт нa това правителство. Тогава идеята е била да бъде прекарано като диверсификация и да се вкарат частни посредници. Конфликтът в Украйна беше катализатор и им даде едно прекрасно алиби да правят, каквото искат. Това заяви пред ПИК TV юристът Даниел Божилов относно ситуацията с доставките на газ и действията на Кирил Петков и Асен Василев.

Пълен абсурд, за който трябва на благодарим на...: В Плана за възстановяване и устойчивост са заложили ангажимент за намаляване на работата на нашите ТЕЦ-ве с 40% към 2025 г.

По думите му Василев и Петков са отрязали България от "Газпром", без да имаме алтернатива. Според него нито гръцката връзка е била готова, нито е имало алтернатива от Азербайджан или други страни, от които да можем да получим газ.

"Президентът се чувства гузен още от идването на правителството на Петков заради всички поразии, които направиха. Нека не забравяме, че той е родоначалник на тези хора. По някакъв повод му ги спуснаха и това е отговор, който той дължи на българското общество. Активната роля по налагането на т.нар. "Промяна" и вкарването на Асен Василев и Кирил Петков във властта с летящ старт - това си е абсолютна отговорност на президента. Той се мъчи да избяга от тях и го кара с поза щраус, но това са фактите."

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!