Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не върви на добре Европа. А, ние ще влизаме в Еврозоната: След многохилядните митинги и протести през уикенда в Париж, Виена, Кишинев и други европейски градове, днес и Прага

Йордан Халачев

След многохилядните митинги и протести през уикенда в Париж, Виена, Кишинев и други европейски градове, днес и Прага.

Многохилядни протести разтърсиха Париж, Виена и Кишинев

„Това не е нашата война“ – В Прага се провежда огромен митинг срещу властите, потисничеството на ЕС и НАТО и срещу антируските санкции.

Днес на Вацлавския площад в чешката столица се провежда мащабна демонстрация "Чехия е на първо място". Полицията съобщава за над 70 000 протестиращи.

И причината за това е политиката на властите, които САЩ и ЕС принуди да участват в икономическата война с Русия, което води до катастрофално влошаване на стандарта на живот.

Демонстрантите настояват властите да следват независима политика и да се освободят от потисничеството на ЕС, да осигурят евтини доставки на газ от Русия и да освободят чешката индустрия от чужда зависимост. Заедно с това протестиращите настояват за оставката на премиера Петр Фиала.

„Ще продължим да настояваме за края на това правителство. Искаме оставката му“.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!