Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бракът между "демократичната общност" и онези, които всяка година празнуват на 9 септември Народния Съд е официален и траен

Кристиян Шкварек

В общи линии към този момент бракът между "демократичната общност" и онези, които всяка година празнуват на 9 септември Народния Съд е официален и траен.

Вчера по BTV Калина Константинова от ПП и Георги Свиленски от БСП се превиха от реверанси един към друг, хвалби за добре свършена работа и обещания за по-нататъшна. ПП, БСП и ДБ са в напълно открита предизборна коалиция, и в това няма нищо странно или неестествено. Затова и не ги упреквам с този пост, напротив.

В България просто вече има две левици - стара и проруска в лицето на БСП и нова, проевропейска в лицето на ДБ и ПП. Едните поднасят цветя на паметника на съветската армия и празнуват Народния съд, другите поднасят на паметника на жертвите на комунизма. Но накрая се събират и управляват заедно, защото споделят един политически сегмент - левия.

Георги Свиленски от БСП на въпрос не е ли лицемерно от страна на БСП да управляват с "десни партии " като Демократична България. Отговорът е прост:

Кажете ми ЕДНО дясно нещо, което правителството направи? Няма такова.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!