Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева размаза Борисов: Той е доказателството, че всеки дебил може да управлява България!

Елена Гунчева буквално попиля Бойко Борисов и сие!

Бившият народен представител Елена Гунчева представи страховита картинка на българската реалност и размаза Бойко Борисов с коментара си, който все по-бързо се превръща във вайръл в нета. Според Гунчева нивото на нацията ни като цяло е крайно ниско и дори застрашително за самите нас.

Елена Гунчева срина със земята Бойко Борисов

Според нея щом вече над десет години ни управляват хора като Бойко Борисов и сие, то това е живото доказателство, че всеки дебил, всеки каруцар, тракторист или тираджия може да поеме юздите на държавата. Няма интелигенция, няма кадърност, няма нищо…

„Посредственост и войнствена агресия е България в момента. А и как да бъде различно, щом 33 години усърдно и системно ни промиват мозъците (ако вече има останали такива). Внушава ни се, че образованието няма смисъл, културата е демоде, обноските са срамно нещо, а моралът едва ли не е грях.

Родителите спряха да обръщат внимание на своите деца, няма уважение към учители, към лекари, към личностите като цяло. Ние все повече показваме, че не търпим авторитети и ни е добре долу в тинята. А после ревем, че живеем зле. Как да е добре, как да е като в развитите страни, където мисленето и манталитетът са на светлинни години от тукашните?!

Не е лошо да си прост, наобразован и тъпанар. Напротив – ако някой се осмели да порицае подобни хора, много от които са в парламента, моментално ще го обвинят в дискриминация. Ами дайде всички дружно да започнем да мучим тогава и да спрем да мислим, а?!“, бясна е Елена Гунчева.

Източник/ци: Елена Гунчева размаза Борисов: Той е доказателството, че всеки дебил може да управлява България! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!