Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Американските експерти - далеч от машините за гласуване!

Георги Марков, Фейсбук

Американските експерти - далеч от машините за гласуване!

(По повод изявлението на шефа на "Сиела Норма" Веселин Тодоров от преди няколко дни, че пристигат техни експерти от Съединените щати и от Панама, за да се направят доработки в софтуера на машините за вота, бел. ред.) 

Защото и децата знаят, че “Америка за България” участва в изборите чрез ПП, а Байдън ни посочи Кирчо за премиер.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Защото и децата знаят, че ДБ са партизани на Сорос, а Институтът за правни инициативи на Христо Иванов получава милиони в зелено и също е участник в изборите.

Важно е ДАНС и ЦИК да проверят щатските експерти да не са свързани с компания за изборни системи в Америка, замесена със скандали около президентските избори в САЩ, при които, поради съмнения за манипулиране на вота, Тръмп не ги призна. Както и дали тази компания е в съдебни процедури с телевизия Fox News, в чиито редици е любимият журналист на Тръмп на име Тъкър Карлсън.

Прочее, време е ЦИК да оповести публично ще изпълни ли конституционното решение, което е задължително за броене на контролните разписки и оповестяване на резултата в срока за атакуване изборния резултат пред КС.

P.S.: На този ден преди 33 години падна първата тухла от Берлинската стена. На 11 септември Унгария отвори границата с Австрия и хиляди граждани на ГДР отидоха на Запад. Телената ограда бе отрязана от Дюла Хорн и Алоис Мок - външни министри на Унгария и Австрия. Бях в Будапеща и гледах онемял това Велико събитие.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Източник/ци: Георги Марков: Американските експерти - далеч от машините за гласуване!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!