Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Изкарвам на мига България от НАТО и ЕС, те ни унищожиха!

Костадин Костадинов иска България да излезе от западния свят!

Срещу НАТО и ЕС

Костадин Костадинов потвърди тезата си, че намира ЕС и особено НАТО за вредни за българския народ. Според него първото съсипва икономиката на страната ни, а второто унищожава спокойствието ни и засилва външната опасност от военни действия на българска територия.

Лидерът на “Възраждане” потвърди пред Лора Крумова по Нова ТВ, че ако спечели изборите, ще инициира референдум за излизане от НАТО. Той е на мнение, че никой не е питал българския народ за влизането на България в тази военна структура и сега българите трябва да се произнесат по темата.

kostadinov_600x399

Костадин Костадинов не ни иска нито в НАТО, нито в ЕС

ЕС също е вреден за страната ни, смята Костя Копейкин. Причината е, че икономически я съсипва, тъй като ни отне почти цялото родно производство и вече разчитаме основно на некачествен внос.

Костадинов още веднъж изказа тезата си и за смъртта на кралица Елизабет Втора и извънредните емисии новини за тази новина. Според него българските медии дължат извинение на народа, че са отразили новина, която не касае пряко България, като нещо извънредно и огромно.

Варненецът каза още, че кралицата не заслужава такава почит у нас, защото Англия е държавата с най-антибългарска политика в историята.

Източник/ци: Костадин Костадинов: Изкарвам на мига България от НАТО и ЕС, те ни унищожиха!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!