Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Любомир Аламанов: България деградира заради една шайка политически измамници

Lubomir Alamanov

България деградира. На черната дата 9.септември разбирам, че по данни от 2021 г. България изпада от групата на най-високоразвитите държави в света според класация на Индекса на човешкото развитие на ООН.

Мажд Алгафари: Съгласен съм, че сме били окупирани от СССР, но тази велика сила ни даде много

България вече е изпреварена от страни като Сърбия, Черна гора и Грузия и е единствената държава от ЕС, която не намира място сред най-високоразвитите държави в света. А е била там.

Подчертавам, че данните са към 2021 г., за да изпреваря истеричните реакции на разни политически активисти, които биха хвърлили цялата вина върху 3-те месеца на активен кабинет Петков, като се правят, че онези 12 години ги няма.

Да благодарим на тези 12 години застой, които ни съсипаха.

Да благодарим на тези 12 години застой, които съсипаха институциите, закрепостиха ни към кремълския диктатор, изгониха много бизнеси, подчиниха държавата на един член на БКП, който "ни го набива" толкова много време, по негови собствени думи.

Ако се чудите защо бягат младите от тук, ето една основателна причина. България деградира. Въпреки огромните европейски фондове, въпреки членството ни в ЕС, въпреки труда и усилията на милиони хора, България деградира.

Заради една шайка политически измамници, България деградира.

А сега пак ни лъжат, че само те могат да управляват. И искат пак да са на власт. За да продължи България да деградира.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!