Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкриха Киро: В 11,30 се мотаеше в София. В 13,30 отиде на снимки в калта. В 16,30 го изгониха с метли... Има ли още наивници, които да се връзват на селските тарикатлъци на това ходещо фалшименто?

Николай Бареков Буден Журналист

Програмата на Киро Петков за вчера 6.09:

☑️8:00-13:00 празнува Съединението в София

☑️Около 10:30 журналистът Николай Караколев го прищипва пред паметника на Стамболов с въпроси „Кой и Как се е съединил 1885 година“ и „Кой е бил министър-председател по това време на Княжеството“. Невежеството на Киро и по историята на Родината е потресаващо. Оправдава напълно прякора си #ПростотоКиро. Предишният ни премиер не знае нищо за Петко Каравелов и не знае кой е бил министър-председател на България 1885 година по време на великото национално събитие. По твърдение на очевидци Петков се е мотал поне до 11:30 около градинката пред „Кристал“ в супер центъра на столицата.

☑️13:30 най-рано с помощта на лимузините на НСО Киро Петков следва да пристигне в село Богдан, Карловско. Преоблякъл се е с предизборна тениска с номера на бюлетината си и след половин – един час започва да пуска пиар снимки с чисто нова лопата и чистичък панталон от селския двор. След малко пиарите му го карат да смени тениската с непартийна, защото са усетили гафа. Няма следи от пот и кал по него до последно.

☑️Около 16 часа заваляват подигравки и коментари на хиляди възмутени граждани в социалните мрежи от наглия опит за пиар на бившия премиер на гърба на мъката на хората от опустошените карловски села.

☑️От видео материали на доброволци и местни хора става ясно, че Кирил Петков лъже и нас и тях, че „цяла сутрин въртял лопатата по дворовете.“

☑️Около 16-17 часа най-късно Петков и изведен от НСО след недоволството на местните хора, които буквално го прогонват от селото.

По-малко от 3 часа или 160-180 минути най-много продължава жалкият опит за предизборна самореклама на Кирил Петков в наводнените села. За това време той не спира да си пуска снимки из мрежите и да води спорове с граждани, които го питат защо се провали като управленец и защо не помага с дарения или с нещо по-реално закъсалите и останалите без дом семейства. Накрая стопанката на една потопена къща го изпъди буквално с метлата, докато Петков ни в клин ни в ръкав се хвалеше, че бил започнал да ни оправя от Капитан Андреево. Кога и колко лопати кал изрина вчера Киро за малкото време, което прекара из улиците на село Богдан? Колко нагли и безпардонни лъжи изрече? Има ли още наивници, които да се връзват на селските тарикатлъци на това ходещо фалшименто? Един фалшив герой в страната на човешкото страдание.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!