Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Така стоят нещата в демокрацията на либералните комунисти...

Николай Марков

Вчера се появиха видни обществени личности на телевизионния хоризонт.

Другарят плевнелиев, например, не иска да си спомни, че е продукт на ОПГ ГЕРБ. И за да бъде спасен от наказателно преследване за едни работи, които свърши като министър на големите кражби го направиха президент. Удобния на мафията президент, но и до днес все така нелеп и смешен. Жалка работа, макар и вече милиардерска след глобалния грабеж в който лично участва. На такива им е достатъчно да се заявят като "евроатлантици", за да отпадне напълно преследването им по наказателния закон като обикновени крадци и мошеници. Така се развиват у нас европейските ценности и вероятно няма да вкусим и грам от демокрацията, точно заради такива обиграни нагаждачи-измамници.

Веднага след него ни пуснаха услужливо и другия завършен клоун-милионер, който пък запретнал ръкави да прави машина на времето. Лесна работа била. С какво друго да се занимава завалията, като България е тясна за неговата голяма еврейска душица - другарят соломон. Щял да кара децата и родителите им да мечтаят за космоса и телепортацията, които видите ли били на една крачка да бъдат реализирани. И всичко това се случва докато пръдливата му НАСА се нааква да се хвали с технологии отпреди 60 години!? Да не говорим, че тия дето ще мечтаят да се телепортират в небесната америка, засега ще трабвя да живеят на студено, да не се къпят и със стандарта на африканско племе. Голям е нашия соломон! Стратегически измамник. Но и неговите милиони закон не ги лови, защото и той е пръв евроатлантик и иска да избие всички руснаци по света с космически технологии. Но първо трябва да ги измисли или най-добре да продължи да си фантазира срещу високо възнаграждание. Като стимул за подобен тип либерален пролетариат.

Грантаджия закон не го лови! Така стоят нещата в демокрацията на либералните комунисти.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Чиста проба интеренационалисти, които не разбират, че във вените им тече чисто червена кръв, какъвто е и социалния им произход. Подмазвачи, облизвачи, нагаждачи, преглъщачи и прочее недонаправени хора, които са концентрирани само върху собственото си оцеляване в лукс. В пълен битов разкош и безнаказан лукс, измерим с онзи на арабски шейхове.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Обещавам им ада! Такъв, какъвто си го заслужиха лично.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!