Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бригаден генерал Бойко: Къде бяха строителите-милиардери на ГЕРБ при потопа в Карловско?

Бригаден генерал Борислав Сертов, бивш шеф на „Военна полиция“, буквално разката ГЕРБ като повдигна един изключително важен въпрос – къде бяха строителите-милиардери на Бойко при потопа в Карловско и защо не помогнаха на изпадналите в беда хиляди българи с техника за почистване след чудовищното наводнение?

Изводът е, че абонираните за тлъстите обществени поръчки бизнесмени от кръга на Бойко Борисов, обичат да пълнят чекмеджета, но очевидно не обичат да делят с народа…

Ето какво написа ген. Сертов във фейсбук:

Да Ви обърна внимание на 2 факта!

1. В наводнените Карловски села нямаше представители и така нужната техника на невероятните ни пътни строители – милиардери, които редовно стачкуват в центъра на София за още пари!

2. Ако още ги мислите за неотразими и невероятни, вижте една снимка на Паул Волф, немски фотограф починал през 1951 година!

Снимката е от 1930 година ( след 8 години ще стане на век) и показва немски път 3 години, преди Хитлер да стане Райхканцлер! После , казват, станали по – добри! Пътищата в Германия де, не милиардерите и Хитлер!

Източник/ци: Генерал размаза хунтата на Бойко: Къде бяха строителите-милиардери на ГЕРБ при потопа в Карловско? - ПАВЕТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!