Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЕНЗАЦИОННО ВИДЕО: Киро викна гард от НСО да го брани, хората го изгониха от къщите си: Измамник!

Кирил Петков реши да посети наводнените райони в Карловско седмица след наводненията. След танците по площадите, вчера бившият премиер отиде, за да види какво е положението, а „не го чете от папките“. 

Петков заяви, че не си правел и пиар, не искал да го снимат, но охотно пиарите на ПП го хващаха от всеки ъгъл, как се труди с агитационна тениска.

Всъщност Петков се сблъска с „народната любов“ в наводнените села и чу от първо лице мнението на хората за него и управлението му. Повечето споделиха, че са му се доверили, но бързо са разбрали, че са излъгани и го прогониха от мястото.

На въпрос какво се случи с намаляването на администрацията и кога ще дойдат бленуваните танкери с природен газ, Петков реши, че бедстващите се заяждат с него и помоли да не бъде сниман. Било ден за обединение. 

Хората обясниха на бившия премиер, че те от сутрин до вечер са обединени с лопати в помощ на пострадалите.

Разхождайки и оглеждайки се из наводнените къщи, Петков беше плътно пазен от гард на НСО, а до тях тичаше фотограф, който да заснеме подвизите на бившия премиер на „промяната“.

---

Зрелищен екшън се заформи в потънало село в България с главни действащи лица риалити звезда и бивш премиер.

Ивайло Шопски, който стана известен от Фермата по БТВ, подгони с камерата на телефона си Кирил Петков в наводненото село Богдан.

"Вие допуснахте това да се случи", заяви Шопски.

"Защо не изкарахте цялата администрация с лопатите. Нали щяхте да уволните администрацията?", заяви той и нападна Кирил Петков, защото не е вкарал политиците в затвора.

"Един лъжец дойде и каза "Искате ли някакви консерви? Чист и свеж, а твърди, че цяла сутрин е помагал с лопатата по- надолу. После видяхме по новините как в 11 часа поднася цветя на паметници в София. Как сколаса? Будалка ни. Не се наядоха на гърба на хората. Ще ги прогоним всички хрантутници. Нищонеправци и безродници вън. Баща ми гласува за вас и аз му казах, че ще го излъжете. Всичко поскъпна.", посочи Шопски.

"Къде са танкерите с газ?", питаха хората около Шопски. 

Петков бе обвинен и че е предал Македония и е направил "тая простотия с Газпром". 

"Народът обедня в пъти, горивото скочи в пъти", каза Шопски. "Защо няма политици в затвора. Всички са корумпирани. Знаете ли е тая песен "Де е Канада"", заяви той.

Кирип Петков помоли да не бъде сниман и че ще обясни всичко в нормален разговор.

Той заяви, че все пак Борисов е арестуван за 24 часа, на което Шопски отвърна: "Това е нищо. Само да се наспи една нощ".

Нашата реакция няма да се види по новините, заяви Шопски.

Източник/ци: СЕНЗАЦИОННО ВИДЕО: Киро викна гард от НСО да го брани, хората го изгониха от къщите си: Измамник!

Petel.bg - новини - Ивайло Шопски от Фермата подгони Кирил Петков в Богдан

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!